Νίκος Αναδιώτης: «Θύμιζε κάτι από τσίρκο, από gay pride, Eurovision, στα χειρότερά τους! Διέπραξε έγκλημα...» - "Κόλαφος" για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η αιχμηρή του δήλωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Αναδιώτης: «Θύμιζε κάτι από τσίρκο, από gay pride, Eurovision, στα χειρότερά τους! Διέπραξε έγκλημα...» -

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκίνησαν στο Παρίσι με την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου, με την πλωτή παρέλαση στον Σηκουάνα και τους καλλιτέχνες που χόρεψαν και τραγούδησαν, προσφέροντας ένα διαφορετικό show από τα συνηθισμένα.

Κάποιοι ενθουσιάστηκαν με την τελετή αυτή, ωστόσο η πλειοψηφία απογοητεύτηκε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την χαρακτήρισαν ως την χειρότερη στην ιστορία της διοργάνωσης. Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η αναφορά στον Μυστικό Δείπνο και το σκετσάκι που έκαναν με drug queens - δείτε εδώ όσα γράφτηκαν.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, θέλησε να κάνει το σχόλιό του και ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος δημοσίευσε το Σάββατο 27/7 ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας πως το θέαμα αυτό ήταν ένα έγκλημα στον πολιτισμό, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

«Ένα μικρό σχόλιο γι’ αυτό που αντικρίσαμε χθες, δηλαδή την τελετή των Ολυμπιαwoke αγώνων... Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι υπήρξε ο διασυρμός και η δύση το δυτικού πολιτισμού, ξεκάθαρα! Το θέαμα θύμιζε κάτι από τσίρκο, από gay pride, Eurovision, στα χειρότερά τους όμως…

Αυτή η “τελετή” ειλικρινά πιστεύω ότι διέπραξε έγκλημα απέναντι στον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου στους Ελλαδίτες και Κύπριους αθλητές μας να αριστεύσουν στους αγώνες και να διακριθούν προπαντός για το ήθος τους», είπε χαρακτηριστικά.


Μία πολύ αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε και ο ο Γρηγόρης Πετράκος. «Η βροχή είναι η μόνη άξια αμοιβή για την ελεεινή προπαγάνδα που θέλει να λέγεται έναρξη Ολυμπιακών αγώνων. Βρέξε. Βρέξε μπας και ξεπλύνεις τη ντροπή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μένουμε μαζί με τη Θεοφανία Παπαθωμά» – Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό τους