Αθηνά Οικονομάκου: Ξαπλωμένοι κάτω από τον ήλιο στην Ίμπιζα - Φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι με τον Μπρούνο Τσερέλα μετά από μέρες

Δεν πρόλαβε να γυρίσει από το Γύθειο έφυγε ξανά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές από νωρίς. Βρέθηκε στην Τζιά μαζί με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, όπου απόλαυσαν ρομαντικές στιγμές στο πολυτελές ξενοδοχείο που είχαν επιλέξει (δείτε εδώ πόσο κοστίζει η διαμονή εκεί), ενώ πριν από λίγες μέρες η ίδια βρέθηκε και στο Γύθειο, στο μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, και πέρασε χρόνο με τους γονείς, τον αδερφό και τα παιδιά της στο πατρικό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην Αθήνα και αμέσως έφυγε ξανά, αυτή τη φορά εκτός Ελλάδας, σε ένα ακόμη ταξίδι με τον νέο της έρωτα. Το ζευγάρι επέλεξε την Ίμπιζα ως το νέο του προορισμό και το Σάββατο 27 Ιουλίου ξεκίνησαν να κάνουν τα πρώτα story τους στο Instagram από εκεί.

Φωτογραφίες από το νέο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Εκείνη φωτογραφήθηκε στην πισίνα κι εκείνος στους δρόμους με φόντο το γαλάζιο του ουρανού, ενώ δεν έλειψε και ένα κοινό τους στιγμιότυπο, με τους δυο τους να ποζάρουν ξαπλωμένοι, με τα μαγιό τους, στις ξαπλώστρες, κάτω από τον ήλιο.

Αθηνά Οικονομάκου Μπρούνο Τσερέλα Ίμπιζα

Αθηνά Οικονομάκου Ίμπιζα

Μπρούνο Τσερέλα Ίμπιζα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου, όταν η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με τα μπούκλες στα μαλλιά, μίνι φόρεμα και τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα, ο καλός της έσπευσε να σχολιάσει αμέσως και να την αποθεώσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος μπασκετμπολίστας την παρομοίασε με την Shakira, την Λατίνα τραγουδίστρια η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά, είτε πάνω στη σκηνή είτε εκτός αυτής. Εκείνη δεν του είχε απαντήσει, ωστόσο το σχόλιό του έχει συγκεντρώσει δεκάδες like από τους θαυμαστές της συντρόφου του.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Η κίνηση που λίγοι παρατήρησαν λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Elaaaaa Shakira», της έγραψε συγκεκριμένα.

Σχόλιο Τσερέλα σε ανάρτηση Οικονομάκου