Θρήνος στο Ολυμπιακό χωριό - «Έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή...»

Η θλιβερή ανακοίνωση λίγο μετά την έναρξη των αγώνων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurokinissi
Eurokinissi

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκίνησαν πριν από μερικά 24ωρα στο Παρίσι και αθλητές από όλο τον κόσμο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσουν στους τελικούς και να κερδίσουν μετάλλια και διακρίσεις. Ενώ, λοιπόν, οι προπονήσεις "έχουν πάρει φωτιά" στο Ολυμπιακό χωριό, μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Ο προπονητής πυγμαχίας της Σαμόα, Lionel Elika Fatupaito, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, την Παρασκευή 26/7, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, φέρεται πως υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν εκεί. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Ως αιτία θανάτου του αναγράφεται «φυσικά αίτια».

Δείτε επίσης: Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου - Πως είναι σήμερα και με τι ασχολείται το κορίτσι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς του 2004

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του προπονητή πυγμαχίας στο Ολυμπιακό χωριό

«Εμείς στη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Lionel Elika Fatupaito, του προπονητή πυγμαχίας της Σαμόα, ο οποίος έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αφοσίωση και το πάθος του Lionel για το άθλημα έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην κοινότητα της πυγμαχίας. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να εμπνέει τις μελλοντικές γενιές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την ομάδα της Σαμόα και όλους όσους επηρεάζονται από αυτή τη βαθιά απώλεια», αναφέρει η ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας που επιβεβαίωσε την είδηση.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: «Ξεφτίλες», «Τι δουλειά έχουν οι λούγκρες και οι πο@στ@ρ@δες...» - Σάλος στο X/Twitter με τις drug queens και τον "Μυστικό Δείπνο"


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του - Η παράκληση της οικογένειάς του

Πέθανε επιτυχημένη ηθοποιός στα 46 της - «Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας», ανακοίνωσε η μητέρα της

Βαρύς θρήνος για την Στεφανί Καπετανίδη

Βασίλειος Κωστέτσος: Οργισμένος με την ενδυμασία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες - «Προσέξτε το μπεζ καφέ κουμπί...»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ντροπή σας» - Η οργισμένη του ανάρτηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Νίκος Αναδιώτης: «Θύμιζε κάτι από τσίρκο, από gay pride, Eurovision, στα χειρότερά τους! Διέπραξε έγκλημα...» - "Κόλαφος" για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Τηλεθέαση Σαββάτου 27/7: Χτύπησε 40άρι η ΕΡΤ με την εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ - Πώς τα πήγαν τα υπόλοιπα κανάλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η κίνηση μπροστά στην κάμερα μόλις είδε την μητέρα του στην παρέλαση των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Στέφανος Ντούσκος: Η ηλικία, η καταγωγή και η καλλονή σύντροφος του χρυσού Ολυμπιονίκη - Ποιος είναι ο κωπηλάτης που έγραψε ιστορία το 2020 στο Τόκιο