Παντελής Παντελίδης: "Τσακίζει κόκαλα" η ανάρτηση της μητέρας του, Αθηνάς, ανήμερα της γιορτής του - Η φωτογραφία με τον εγγονό της

Έχει πάρει κι εκείνος το όνομά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου 2016, σε ηλικία 32 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο κόσμος ακόμα τραγουδάει και χορεύει τα κομμάτια του, κρατώντας τη μνήμη του ζωντανή. Ο πόνος της οικογένειάς του δεν έχει περάσει και ιδιαίτερα η μητέρα του, Αθηνά, με κάθε ευκαιρία τον μνημονεύει.

Σήμερα, Σάββατο 27 Ιουλίου, ο τραγουδιστής θα γιόρταζε μαζί της, αλλά και με τα αδέρφια του, καθώς θα είχε την ονομαστική του εορτή. Η ίδια, λοιπόν, παρόλο που εκείνος δεν είναι κοντά της, θέλησε να τον τιμήσει και να δείξει πόσο της λείπει και πως τον σκέφτεται καθημερινά και έτσι προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου ανήμερα της γιορτής του Παντελή και οι ευχές στον εγγονό της

Δημοσίευσε με παλιά του φωτογραφία και σημείωσε: «Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο. Εσένα και μόνο εσένα. Χρόνια αγγελικά γιαβρί μου» και πλήθος κόσμου έσπευσε να της αφήσει ένα σχόλιο συμπαράστασης.

Δείτε επίσης: «Μου λείπεις κάθε λεπτό...» - Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του


Σήμερα, όμως, γιορτάζει και ο εγγονός της, στον οποίο ο Τριαντάφυλλος, ο αδερφός του καλλιτέχνη, έδωσε το όνομά του μετά τον θάνατό του. Η Αθηνά Παντελίδου, ευχήθηκε και σε εκείνον, αναρτώντας μία φωτογραφία του μπροστά από τις κιθάρες και την εικόνα του Παντελή Παντελίδη. «Χρόνια πολλά λατρεία μου», έγραψε.

Δείτε επίσης: Θα γινόταν 40 χρονών - Ανατριχίλα με την ανάρτηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη για τα γενέθλιά του

Αθηνά Παντελίδου εγγονός

Οι φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η μητέρα του μικρού από την βάφτισή του:

[/OEmbed]