Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με φανελάκι και παντόφλες στην παιδική χαρά με τον γιο της - Όλοι κοιτούσαν τα γυμνασμένα πόδια της

Οι τρυφερές στιγμές με τον μικρό Βλάσση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με φανελάκι και παντόφλες στην παιδική χαρά με τον γιο της - Όλοι κοιτούσαν τα γυμνασμένα πόδια της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Από τη στιγμή που επέστρεψαν σπίτι τους, δίπλα στον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και τον μικρό Βλάσση, η ίδια έπρεπε να προσαρμοστεί σε μία νέα καθημερινότητα, ως μητέρα δύο αγοριών, με τις υπόλοιπες δουλειές της να τρέχουν παράλληλα.

Φροντίζει, όμως, να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον πρωτότοκό της ώστε να μην ζηλεύει και να μην αισθάνεται και εκείνη πως χάνει σημαντικές στιγμές του τώρα που έχει έρθει στη ζωή τους και το αδερφάκι του. Έτσι, λοιπόν, τις προάλλες η παρουσιάστρια τον πήρε και πήγαν μαζί βόλτα στο πάρκο για να παίξουν και δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις τρυφερές τους στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: «Το 2ο θαυματάκι μας» - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον μικρό Βλάσση

«Το χαρούμενο μου πρόσωπο», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ ο Βλάσσης έκανε κούνια. Φορούσε ένα απλό λευκό t-shirt, παντόφλες και ένα τζιν μπουφανάκι και εντυπωσίασε και τους ακόλουθούς της, αλλά και τον κόσμο που περνούσε γύρω της, με το σώμα της, πριν καλά καλά περάσει ένας μήνας από τον τοκετό.

Δείτε επίσης: Πένθος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Καλό ταξίδι...»


Προσέχει πολύ το σώμα της και έχει ήδη ξεκινήσει την γυμναστική για να χάσει τα όποια κιλά μπορεί να πήρε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, γι' αυτό και έχει καταφέρει να επανέλθει τόσο γρήγορα. Μάλιστα, με μία φωτογραφία που ανέβασε σε story στο προφίλ της χθες, αποκάλυψε πως πέρα από όργανα κάνει και πιλάτες.

Δείτε επίσης: Τα έβαλε όλα σε ένα μπολ - Το διατροφικό της γεύμα λίγες μέρες μετά τη γέννα του 2ου παιδιού της

Σπυροπούλου γυμναστική
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου