Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: «Ξεφτίλες», «Τι δουλειά έχουν οι λούγκρες και οι πο@στ@ρ@δες...» - Σάλος στο X/Twitter με τις drug queens και τον "Μυστικό Δείπνο"

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: «Ξεφτίλες», «Τι δουλειά έχουν οι λούγκρες και οι πο@στ@ρ@δες...» - Σάλος στο X/Twitter με τις drug queens και τον

Το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου στο κανάλι της ΕΡΤ προβλήθηκε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, που όλος ο κόσμος περίμενε να δει τόσο καιρό και δυστυχώς η απογοήτευση ήταν μεγάλοι για πολλούς. Την χαρακτήρισαν ως την χειρότερη τελετή έναρξη στην ιστορία της διοργάνωσης, παρόλο που υπήρξαν και συγκινητικές στιγμές, όπως εκείνη που η Σελίν Ντιόν τραγούδησε πάνω στον Πύργο του Άιφελ, και σημαντικό ρόλο έπαιξε μία από τις ενότητες που παρουσίασαν οι Γάλλοι.

Πιο συγκεκριμένα, όταν εμφανίστηκε η DJ Barbara Butch στη σκηνή και έκανε το δικό της show, διασκευάζοντας πολλά γαλλικά ποπ τραγούδια μαζί, την ώρα που celebrities έκαναν πασαρέλα φορώντας κομμάτια από Γάλλους σχεδιαστές, ξέσπασε θύελλα οργής, διότι πολλοί από αυτούς ήταν drug queens και με το σκετσάκι τους έκαναν αναφορές στον Μυστικό Δείπνο, ξεσηκώνοντας θύελλα οργής εναντίον τους.

Οι αντιδράσεις στο X/Twitter με τις drug queens και τον Μυστικό Δείπνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ανάμεσα στα πρόσωπα που δυσαρεστήθηκαν και το έδειξαν είναι και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος την ώρα που παρακολουθούσε την τελετή προχώρησε σε μία πολύ αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για ολόκληρη την τελετή.

«Η βροχή είναι η μόνη άξια αμοιβή για την ελεεινή προπαγάνδα που θέλει να λέγεται έναρξη Ολυμπιακών αγώνων. Βρέξε. Βρέξε μπας και ξεπλύνεις τη ντροπή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μένουμε μαζί με τη Θεοφανία Παπαθωμά» – Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό τους