Χάρης Δούκας: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος με την αγαπημένη του Γεωργία; Η αποκάλυψη για το γλέντι και την πρόταση που της έκανε

Η γνωριμία τους, αλλά και η πιο δύσκολη στιγμή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Χάρης Δούκας παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη για το Secret και σε αυτή μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό με την αγαπημένη του Γεωργία και έχουν ήδη αρραβωνιαστεί (δείτε εδώ ποια είναι, την ηλικία και τις σπουδές της).

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί πως σκοπεύει να παντρευτεί με την σύντροφό του και παρόλο που δεν αποκάλυψε πότε θα συμβεί το ευχάριστο γεγονός, προχώρησε σε λεπτομέρειες για τις ετοιμασίες του. Ρωτήθηκε και για την πρόταση γάμου που της έκανε, ωστόσο εξήγησε πως αυτή τους η στιγμή θα ήθελε να είναι κάτι που θα κρατούν μόνο οι δυο τους ως φυλαχτό.

Δείτε επίσης: Περήφανος θείος ο Χάρης Δούκας - Στα βαφτίσια της ανηψιάς του συνοδευόμενος από την 28χρονη καλλονή αρραβωνιαστικιά του

Η εξομολόγηση του Χάρη Δούκα για τον γάμο του

Πότε θα «φάµε κουφέτα» από εσάς και τη Γεωργία;

Πολύ σύντοµα. Περιµένω να διαλέξει ηµεροµηνία. Eσύ, πάντως, θα το µάθεις εγκαίρως, αφού θα είσαι καλεσµένη.

Πώς γνωριστήκατε;

Σε κοινή παρέα φίλων.

Θυµάστε πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Στο σπίτι… Αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω περισσότερα. Είναι µια πολύ προσωπική στιγµή, που θα ήθελα να τη θυµόµαστε µόνο εγώ κι εκείνη.

Έχετε σκεφτεί πώς θα είναι ο γάµος, µιας και είστε και ο δήµαρχος Αθηναίων; ∆ώστε µας κάποια λεπτοµέρεια.

Το δίληµµα είναι δηµαρχείο ή Θήβα, από όπου κατάγεται η Γεωργία. Ανεξάρτητα από το µέρος, θα µου άρεσε ο γάµος να είναι απλός, µε αγαπηµένους φίλους, τις οικογένειές µας και να ακολουθήσει γλέντι µε πολλή µουσική και χορό. Τις λεπτοµέρειες τις αφήνω στη Γεωργία. Αλλωστε, δεν έχει σηµασία το πώς και το πού, αλλά ποιον άνθρωπο επιλέγεις για να περάσεις µαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου.

Ποια είναι τα χόµπι σας; Εχουµε µάθει ότι παίζετε καλά κιθάρα.

Είµαι χειµερινός κολυµβητής, αν και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο βλέπω τη θάλασσα µόνο µε κιάλια. Λόγω του πιεστικού προγράµµατός µου, δεν κατάφερα φέτος να τη χαρώ σχεδόν καθόλου. Κλασική κιθάρα µαθαίνω από πολύ µικρός. Είναι µια συνήθεια που µε χαλαρώνει. Καταφεύγω πάντα στη µουσική για να αποφορτιστώ έπειτα από µια δύσκολη ηµέρα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή στην προσωπική σας ζωή, που σας λύγισε, σας άλλαξε;

Όταν έχασα τον παππού µου, µε τον οποίο είχα ένα ιδιαίτερο δέσιµο. Στο νοσοκοµείο, λίγο πριν πεθάνει, µου ζήτησε ένα χαρτί και έγραψε «Θέλω να πάω σπίτι». Το κρατάω αυτό το χαρτί ακόµα.

Χάρης Δούκας γάμος

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό "The Toc", πριν από καιρό, και στο δημοσιογράφο, Δημήτρη Τάκη, μίλησε για εκείνη με πολύ γλυκό και στοργικό τρόπο.

Σε βοήθησε στον προεκλογικό αγώνα σε στήριξε;

Mε στήριξε πάρα πολύ. Νομίζω δεν γίνεται και αλλιώς. Το καταλαβαίνεις κι εσύ γιατί είναι μια ιστορία που ξυπνάς το πρωί και είσαι σε μια τρέλα, άρα ο άλλος αν δεν το αντιλαμβάνεται και δε σε στηρίζει, είναι πρόβλημα.

Ζήτησες τη γνώμη της πριν πεις το «Ναι» στη δημαρχεία;

Βεβαίως τη ζήτησα και μου είπε από την αρχή ναι, σε αντίθεση με άλλους από το περιβάλλον μου που μου έλεγαν “όχι” με τη λογική ότι θα είναι μια χαμένη ιστορία. Ήθελαν να με προφυλάξουν.

Πίστευε η σύντροφός σου ότι θα κερδίσεις όταν σου είπε ναι, προχώρα;

Δεν την έχω ρωτήσει από τότε αν πίστευα όταν μου είπε το ναι, πάντως εγώ ήθελα να κατέβω, οπότε μου έκανε το ναι και το αγόρασα, αλλά είχε πολύ άγχος. Την έβλεπα τις τελευταίες μέρες, άρα το πίστευε και είχε άγχος γιατί αλλιώς θα ήταν πιο χαλαρή και το πάλεψε πολύ οφείλω να πω, άρα το πίστευε.

Ποιο είναι αυτό που σας ενώνει και είστε μαζί;

Ότι κάνουμε καλή παρέα;

Δηλαδή υπάρχει κοινή αντίληψη σε πράγματα;

Μπορούμε να κάνουμε πράγματα όπως αυτό με τη διαδικασία των εκλογών που ήταν μια τρέλα και με στήριξε, άρα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Είμαστε, ας το πούμε και πολύ καλοί φίλοι μεταξύ μας.

Έχετε κάποιο κοινό χόμπι;

Ναι, για παράδειγμα το μπάνιο. Πολλές φορές πηγαίναμε μαζί για μπάνιο, μέχρι μια περίοδο έκανε και εκείνη, μετά έμενε έξω, αλλά κάναμε μετά βόλτες και περπάτημα. Γενικά νομίζω ότι στα περισσότερα πράγματα που μου αρέσουν εμένα, της αρέσουν και εκείνης και με ακολουθεί, τα περισσότερα τα κάνουμε μαζί. Υπάρχει μια καλή χημεία.

Θα την συμβουλεύεσαι ως δήμαρχος. Έχει αυτό που λέμε το γυναικείο αισθητήριο για κάποια πράγματα;

Τον δικό σου άνθρωπο τον συμβουλεύεσαι, γιατί ξέρεις ότι θα σου πει κάτι που είναι για το καλό σου. Μπορεί να γίνει και δυσάρεστος όταν πρέπει. Εμένα μου αρέσει ο άλλος να γίνεται δυσάρεστος, να μου λέει δηλαδή κάτι άσχημο. Δεν μου αρέσει ο άνθρωπος, ο οποίος μου λέει συνέχεια “πολύ ωραίο αυτό”.