Συγκινημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο μήνυμα μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Αντετοκούνμπο (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram / Γιάννης Αντετοκούνμπο (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου εμφανίστηκε πάνω σε σκάφος στον Σηκουάνα κυματίζοντας την ελληνική σημαία μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στην τελετή έναρξης, εκπροσωπώντας την χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της τελετής, μάλιστα, προχώρησε σε μία ανάρτηση κατά την οποία αποθεώθηκε. Δημοσίευσε μία φωτογραφία του κρατώντας την σημαία στα χέρια του, δίπλα στους υπόλοιπους αθλητές και σημείωσε στην λεζάντα: «Η μεγαλύτερη τιμή».

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ποιος παντρεύεται;» - Ανατροπή στον γάμο του καλοκαιριού!

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024


«Αυτό το συναίσθημα που νιώθω, που είμαι σημαιοφόρος και εκπροσωπώ την Ελλάδα είναι τεράστιο. Από εκεί που ξεκίνησα και μέχρι εδώ που είμαι τώρα, δεν το πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί άνθρωποι και εκτιμώ πάρα πολύ που ήθελε και ο κόσμος, ήθελε και η Ολυμπιακή Επιτροπή να είμαι ένας από αυτούς που θα κουβαλάει τη σημαία.

Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα εκπροσωπήσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τη χώρα μας όσο πιο καλά μπορούμε. Η οικογένειά μου, μου λέει να το ζήσω 100%. Δηλαδή να μην το θεωρώ δεδομένο και να απολαύσω τη στιγμή που είμαι ανάμεσα στους καλούς αθλητές στον κόσμο», δήλωσε, μάλιστα, στην ΕΡΤ λίγο πριν την χθεσινή παρέλαση.

Βέβαια, ενώ όλοι περίμεναν να τον δουν μέσα από τις οθόνες τους, υπήρξε ένα μικρό λάθος. Ήταν σκηνοθετικό... Τα πλάνα που επέλεξε να δείξει ο Γάλλος σκηνοθέτης "εξαφάνισαν" τον μπασκετμπολίστα της Εθνικής Ελλάδος, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο στα social media.