Ντέμη Γεωργίου: Η σύντροφός της επέστρεψε στο άδειο σπίτι τους στην Πάρο - Η σπαρακτική ανάρτηση και η κενή καρέκλα

Το μέρος που καθόντουσαν μαζί πλέον δεν θα είναι ίδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντέμη Γεωργίου
Instagram / Ντέμη Γεωργίου

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου οι φίλοι και η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, στο Α' νεκροταφείο Αθηνών, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης. Όλοι ντύθηκαν στα λευκά και εκπλήρωσαν τις επιθυμίες της, αναπαύοντας την ψυχή της - δείτε εδώ τα μόνα πλάνα που υπάρχουν από την κηδεία.

Αφού η τελετή ολοκληρώθηκε, η γυναίκα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, μάζεψε τα κομμάτια της και επέστρεψε στην Πάρο, όπου βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα, δουλεύοντας στο εστιατόριο που είχαν ανοίξει μαζί. Όπως, πρόσφατα ανακοίνωσε μάλιστα, η ίδια θα συνεχίσει να το λειτουργεί προς τιμήν της, καθώς αυτό ήταν το μεγαλύτερό της όνειρο.

Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου της Ντέμης Γεωργίου μετά την κηδεία της

Κατά την επιστροφή της, ωστόσο, έπρεπε να αντιμετωπίσει την σιωπή στο άδειο σπίτι που μένει πια. Προχώρησε, λοιπόν, σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία σημείωσε: «Και κάπως έτσι η καρέκλα έμεινε άδεια. Είναι πράγματι αντίο», δείχνοντας την θέση στην οποία καθόταν στον μπαλκόνι τους.

Δείτε επίσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην συντρόφου της και η απουσία από την κηδεία της

σύντροφος Ντέμης Γεωργίου ανάρτηση

O Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA για το σηπτικό σοκ που έπαθε η σεφ, ενώ ανέφερε επίσης τι αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό της.

«Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση. Πρέπει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί. Εάν ένα από τα μικρόβια έχει περάσει σε πάνω από δύο όργανα, εκεί μιλάμε για σηπτικό σοκ. Με τις ιστολογικές εξετάσεις θα επιβεβαιωθεί ή θα αποκαλυφθούν και ίσως παθολογικές καταστάσεις που ίσως προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές», είπε ο Γρηγόρης Λέων για την Ντέμη Γεωργίου.