Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: «Βρέξε μπας και ξεπλύνεις τη ντροπή» - Χείμαρρος ο Γρηγόρης Πετράκος για την τελετή έναρξης

Η αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου στο κανάλι της ΕΡΤ προβλήθηκε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, όπου πραγματοποιήθηκε ένα show με πλωτή παρέλαση, εκρηκτικές εμφανίσεις τραγουδιστών και χορευτών, μέχρι και τη στιγμή που η φλόγα φώτισε ολόκληρη την πόλη, παρά τη βροχή - δείτε εδώ τα highlights.

Παρόλο που το πλήθος εκείνη τη στιγμή χειροκροτούσε και ζητωκραύγαζε όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολουθούσαν την όλη διαδικασία απογοητευμένοι από το σπίτι τους. Οι καπνοί, τα φώτα και οι χοροί δεν τους εντυπωσίασαν όλους και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την χαρακτήρισαν ως την χειρότερη τελετή έναρξης στην ιστορία - δείτε εδώ τα σχόλια που γράφτηκαν.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ανάμεσα στα πρόσωπα που δυσαρεστήθηκαν και το έδειξαν είναι και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος την ώρα που παρακολουθούσε την τελετή προχώρησε σε μία πολύ αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Η βροχή είναι η μόνη άξια αμοιβή για την ελεεινή προπαγάνδα που θέλει να λέγεται έναρξη Ολυμπιακών αγώνων. Βρέξε. Βρέξε μπας και ξεπλύνεις τη ντροπή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μένουμε μαζί με τη Θεοφανία Παπαθωμά» – Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό τους

Ποιος είναι

Ο Γρηγόρης Πετράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε τα μαθήματα της κλασικής κιθάρας και θεωρητικών στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου. Μετά τις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις και την φοίτησή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθηνών, ξεκίνησε τις σπουδές του στο μοντέρνο τμήμα του Ωδείου Φ. Νάκας στην Αθήνα. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του Αντ1 “Fame Story” (2002-03) λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό. Σχεδόν αμέσως μπήκε στη δισκογραφία με δικά του τραγούδια (σύνθεση,στίχοι,εκτέλεση).

Από το 2004 μέχρι το 2010 διατηρούσε δεσμό με την επίσης τραγουδίστρια Τάμτα, με την οποία συνεργάστηκαν και δισκογραφικά. Από το 2013 μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Αγάπη (γενν. 10 Ιανουαρίου 2015) και την Αθηνά (γενν. 16 Σεπτεμβρίου 2017).

Έγινε γνωστότερος κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα όταν ανέπτυξε δημόσιο λόγο εναντίον των εμβολίων COVID-19, των περιοριστικών μέτρων και της χρήση μάσκας. Το όνομά του αναφέρθηκε και όταν ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με την πανδημία.

Πηγή: Βικιπαίδεια