Φαίη Σκορδά: Αγκαλιά με τους γιους της στην Χαλκιδική μετά από μέρες - Με μαζεμένα μαλλιά και άβαφη

Το κρασάκι δίπλα στην θάλασσα και οι τρυφερές στιγμές από τις διακοπές τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Βρέθηκε πρώτα στο Σούνιο, σε δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα και απολάμβανε διάφορες πολυτέλειες χαλαρώνοντας (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ), ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Χαλκιδική και μαζί της έχει την καλύτερη παρέα... τα παιδιά της και την οικογένειά της!

Η ευτυχία φαίνεται στα μάτια της όποτε έχει δίπλα της τους γιους της και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου, αποδεικνύεται εύκολα. Τους κρατά στην αγκαλιά της και χαμογελάει ολόκληρη. Απόλαυσε, μάλιστα, φαγητό και κρασάκι μαζί τους και οι διαδικτυακοί της φίλοι την γέμισαν με like και σχόλια στο προφίλ της.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από τις διακοπές στην Χαλκιδική με τους γιους της

«Αγκαλιά. Χαλκιδική», έγραψε η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησης.


Μέχρι και πριν από μερικά 24ωρα, ο Γιάννης και ο Δημήτρης βρίσκονταν με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα, στο εξοχικό του στην Τήνο - δείτε εδώ πολλές από τις φωτογραφίες που υπάρχουν από αυτό - και την Τρίτη 23 Ιουλίου εκείνος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία μαζί τους. Ήταν και οι τρεις τους αγκαλιασμένοι μέσα στο νερό και κρατούσαν μία μπάλα βόλεϊ με την οποία έπαιζαν.

Φαίνεται, μάλιστα, πως βρίσκονταν στην πισίνα του σπιτιού τους, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό, πέτρινο και από την πισίνα η θέα βλέπει στην θάλασσα και στο απέραντο γαλάζιο.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, είχαν βρεθεί και όλοι μαζί για χάρη τους ενός από τους δύο γιους τους - δείτε εδώ τι είχε συμβεί.