Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Τελετή έναρξης highlights: Η εξαφάνιση του Αντετοκούνμπο, το σκηνοθετικό λάθος & η ανατριχίλα με την Σελίν Ντιόν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Μαρέβα στις κερκίδες και όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Τελετή έναρξης highlights: Η εξαφάνιση του Αντετοκούνμπο, το σκηνοθετικό λάθος & η ανατριχίλα με την Σελίν Ντιόν

Το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, η οποία πέρα από την πλωτή παρέλαση στον Σηκουάνα περιλάμβανε και πολλά "διαλείμματα" με μουσικά show και εμφανίσεις σπουδαίων καλλιτεχνών που ξεσήκωσαν το πλήθος που βρισκόταν εκεί, αλλά δεν έδειξε να εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν τα πάντα από το σπίτι τους - δείτε εδώ τα σχόλια που γράφτηκαν στο X/Twitter. Ας πιάσουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η ελληνική αποστολή και το σκηνοθετικό λάθος

Όλοι περίμεναν να δουν την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να κυματίζουν περήφανοι την ελληνική σημαία, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της αποστολής, πράγμα που έκαναν και όλοι ζητωκραύγαζαν, μόνο που υπήρξε ένα μικρό λάθος. Ήταν σκηνοθετικό... Τα πλάνα που επέλεξε να δείξει ο Γάλλος σκηνοθέτης "εξαφάνισαν" τον μπασκετμπολίστα της Εθνικής Ελλάδος, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο στα social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις κερκίδες εκεί παρακολουθούσαν την όλη διαδικασία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, Μαρέβα, με τον πρωθυπουργό να δημοσιεύει μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας στην λεζάντα: «Πριν τη βροχή».


Το show της Lady Gaga

Η Lady Gaga ήταν μία από τους καλλιτέχνες που έκανε την εμφάνισή της, ντυμένη στα μαύρα, με μία μεγάλη ομάδα χορευτών. Τραγούδησε στα γαλλικά, μάλιστα, και άλλους τους εντυπωσίασε, ενώ κάποιους τους απογοήτευσε.

Ακολούθησαν οι Gojira και η Aya Nakamura, όπου έπιασε βροχή, με αποτέλεσμα οι Βρετανοί να εμφανιστούν με αδιάβροχα στο σκάφος τους...

Η στιγμή που η ολυμπιακή φλόγα φώτισε ολόκληρο το Παρίσι

Ανατριχίλα με την Σελίν Ντιόν

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, όμως, ήταν όταν η Σελίν Ντιόν ερμήνευσε το τραγούδι της στο κλείσιμο πάνω στον πύργο του Άιφελ.

Δείτε επίσης: Τραγικές στιγμές για την κορυφαία τραγουδίστρια που δίνει "μάχη" με την υγεία της - «Έχει πλέον χάσει τον έλεγχο των μυών της»