Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ντυμένοι επίσημα πάνω στο πλωτό σκάφος στο Σηκουάνα - Τα πρώτα πλάνα με τους Έλληνες αθλητές στην παρέλαση

Μεγάλη συγκίνηση!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ινσταγραμ / @hellenic_olympic_committee
Ινσταγραμ / @hellenic_olympic_committee

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ξεκίνησε και τα πρώτα πλάνα από τον Σηκουάνα με την παρέλαση των σκαφών είναι στον αέρα. Είναι περίπου 100 και συνολικά μεταφέρουν 10.500 αθλητές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (δείτε εδώ ποια είναι, τον σύζυγό της και τα πάντα για την οικογένειά της), οι οποίοι κρατούν την ελληνική σημαία.

Ο σπουδαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και η πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην φωτογραφήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η πλωτή παρέλαση, φορώντας την επίσημη ενδυμασία με τις κορδέλες τους, μπροστά από το σήμα της διοργάνωσης.

Τα πρώτα στιγμιότυπα πριν την παρέλαση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

«Oι δύο σπουδαίοι Σημαιοφόροι μας Αντιγόνη και Γιάννης έτοιμοι για την Τελετή Εναρξης μαζί με τον Αρχηγό Αποστολής Πέτρο Συναδινό», αναφέρει στην ανάρτηση η ΕΟΕ.


Και όσο οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν και την ελληνική αποστολή να περνά από τις οθόνες τους στο Instagram, αλλά και στο Facebook έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες και κάποια βίντεο από όλους τους αθλητές της χώρας, με τις δικές τους σημαίες στα χέρια. Όλοι στα σχόλια τους εύχονται καλή επιτυχία και εκφράζουν πόσο περήφανοι αισθάνονται για τους εκπροσώπους τους.

Δείτε επίσης: Οι δύο γυναίκες που αποκλείστηκαν - Η Ελληνίδα που βγήκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ και εκείνη που μαστίγωνε το άλογό της

Και λίγα λεπτά μετά, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη εμφάνιση της χώρας μας. Οι δύο σημαιοφόροι κυμάτιζαν περήφανοι την σημαία και εντυπωσίασαν τα πλήθη που ζητωκραύγαζαν!