Στιγμές ευτυχίας για τον Σάκη Ρουβά - Οι βουτιές από το σκάφος τεραστίων διαστάσεων αγκαλιά με την κόρη και τον γιο του

Το πιο χαλαρό πρόσωπο του τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάκης Ρουβάς
Instagram / Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς αυτές τις μέρες απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης μαζί με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, και τα παιδιά τους, μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αν και δεν συνηθίζει να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες με την οικογένειά του, την Παρασκευή 26 Ιουλίου θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο από τα παιχνίδια με τις κόρες και τους γιους του.

Βρίσκονταν όλοι μαζί πάνω σε ένα πελώριο σκάφος, με το οποίο είχαν σταματήσει στη μέση της θάλασσας και έκαναν βουτιές από αυτό μέσα στο νερό. Εκείνος κρατούσε στα χέρια του τη μία κόρη του και πήδηξε μαζί της, φωνάζοντας: «Γειά σου κόσμε».

Δείτε επίσης: Έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη: Ρουβάς, Κοντομηνάς, Βίσση και 6 ακόμα διάσημοι Έλληνες που έχασαν το σπίτι τους από φωτιά!

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με τα παιδιά του και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

Τα like έπεφταν το ένα μετά το άλλο χωρίς σταματημό, όπως και τα σχόλια. Ένα από αυτά ξεχώρισε. Είναι της Ναταλίας Γερμανού, η οποία θαύμασε την οικογένεια του τραγουδιστή και τις ξέγνοιαστες στιγμές τους. «Σας χαζεύω μωρέ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Πάσχουν από το σύνδρομο του Ντόριαν Γκρέι: Σάκης Ρουβάς, Δήμητρα Ματσούκα και 3 ακόμα διάσημοι Έλληνες


Ναταλία Γερμανού σχόλιο σε Σάκη Ρουβά

Ο διάσημος ποπ σταρ και το πρώην μοντέλο βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα μεγάλο θέρετρο στην περιοχή της Πύλου και η 15χρονη κόρη τους, Αναστασία, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους ακολούθους της όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Μάλιστα, η Αναστασία απαθανάτισε μια πολύ γλυκιά στιγμή, με πρωταγωνιστές τους γονείς της, οι οποίοι δίνουν ένα τρυφερό φιλί, κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου. Το ζευγάρι φαίνεται πιο αγαπημένο -και ηλιοκαμένο- από ποτέ!

Τη φωτογραφία που τράβηξε η Αναστασία Ρουβά ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς ως story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την εικόνα:

undefined