Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Καλό ταξίδι αγόρι μου όμορφο!!!» - Ανακοίνωσε την απώλειά του στο Instagram

Έφυγε από την ζωή ο γατούλης του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου, η εγχώρια showbiz θρηνεί. Από τη μία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πενθεί για ένα πρόσωπο που πολλοί celebrities αποχαιρέτησαν αυτές τις μέρες (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό), από την άλλη πλευρά μαθεύτηκε πως ο Αργύρης Πανταζάρας έχασε τον πατέρα του (δείτε εδώ το σπαρακτικό του αντίο και τις φωτογραφίες του), ενώ μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στο Instagram.

Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του μία φωτογραφία του αγκαλιά με τον γάτο του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και τον αποχαιρέτησε δημόσια, με τους χιλιάδες ακόλουθούς του να τον στηρίζουν με τα μηνύματα και τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τον χαμό του γάτου του

«Καλό ταξίδι αγόρι μου όμορφο!!!», έγραψε ο ίδιος.


Το βιογραφικό του ηθοποιού

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης γεννήθηκε στην Πάτρα, στις 18 Δεκεμβρίου 1960, και είναι Έλληνας ηθοποιός. Σπούδασε θέατρο και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη σχολή Ε. Χατζίκου, απ' όπου και αποφοίτησε το 1982. Έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του Φατσέα στη σειρά Το καφέ της Χαράς.

Από το 1997 έως σήμερα, είναι νυμφευμένος με την ηθοποιό Μπέσσυ Μάλφα, με την οποία γνωρίστηκε στο σίριαλ Πανδοχείο βρικολάκων της ΕΤ1, το 1994 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τις δίδυμες Όλγα (το όνομα της μητέρας της Μπέσσυς) και Νικολίτσα (το όνομα της μητέρας του Γεράσιμου) που γεννήθηκαν το 1997 και τον Γιάγγο (Ιωάννης-Άγγελος, από τον ήρωα του βιβλίου του Μίκα Βάλταρι Ο Μαύρος Άγγελος) που γεννήθηκε το 2005. Κουμπάροι στον γάμο του ήταν οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας, Λήδα Ματσάγγου και Γιώργος Στριφτάρης.

Πηγή: Βικιπαίδεια