Αργύρης Πανταζάρας: «Αντίο Μεγάλε...» - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον χαμό του πατέρα του και οι φωτογραφίες του

Μεγάλος ο πόνος για τον ηθοποιό, τα αδέρφια και την μητέρα του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αργύρης Πανταζάρας: «Αντίο Μεγάλε...» - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον χαμό του πατέρα του και οι φωτογραφίες του

Ο Αργύρης Πανταζάρας βυθίστηκε στο πένθος και μαζί του ολόκληρη η οικογένειά του, η μητέρα του και τα τρία αδέρφια του, καθώς έγινε γνωστό την Παρασκευή 26 Ιουλίου, πως έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας, σε ηλικία 67 ετών.

Παρόλο που δεν συνηθίζει να "ανοίγεται" στα social media και να μοιράζεται τις προσωπικές του στιγμές (ακόμη και ο γάμος του ήταν κρυφός - δείτε εδώ τις φωτογραφίες που βγήκαν αργότερα στη δημοσιότητα), αυτή τη φορά επέλεξε να μιλήσει για την δύσκολη στιγμή που περνά, αποχαιρετώντας παράλληλα τον μπαμπά του, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα για τον θάνατο του πατέρα του

«Αντίο Μεγάλε πολιαγαπημένε Πατέρα. Σπουδαίε επιστήμονα, πολυμήχανε, δάσκαλε, καθηγητή, παναθλητή, μουσικέ, μάγκα και πάντα με χαμόγελο! Το ανάστημα σου στεναγμούς θα στηρίζει. Ο δικός σου Πενθέας», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου, φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές, έσπευσαν να του δείξουν την συμπαράστασή τους στα σχόλια και να τον συλλυπηθούν.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Τουμάση: «Με μεγάλωσα μόνη μου» – Η ξαφνική απώλεια της μητέρας της και η νέα οικογένεια στο πλευρό του Αργύρη Πανταζάρα

Ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας, όπως ήταν το όνομά του, εργαζόταν ως καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μόλις πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε την καριέρα του και συνταξιοδοτήθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Οι συγγενείς και οι φίλοι του θα συγκεντρωθούν για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία την Κυριακή 28 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας του Νοσοκομείου Βόλου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.