Κατερίνα Καινούργιου: «Το πύρινο φιλί...» - Με μαύρο στενό φόρεμα στο πλευρό του Κουτσουμπή μπροστά στο ηλιοβασίλεμα στην Αντίπαρο

Τα νέα στιγμιότυπα από τις κοινές τους διακοπές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός 35χρονου επιχειρηματία και dj που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Κουτσουμπής. Μπορεί, γενικότερα, να προσέχει τι αναρτά στα social media μαζί του, ωστόσο τις προάλλες δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram και έγινε χαμός (δείτε την εδώ εάν δεν την έχετε δει ακόμα).

Έκτοτε, ακολούθησαν νέα post στο προφίλ της. Οι δυο τους βρέθηκαν για διακοπές στην Πάρο, όπου εκείνος δραστηριοποιείται επαγγελματικά, και αποφάσισαν να κάνουν μία στάση και στην Αντίπαρο, μαζί με τους φίλους τους και πέρασαν χθες, Πέμπτη 25 Ιουλίου, το βράδυ τους παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα.

Οι νέες αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από τις διακοπές με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Εκείνος αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο που τράβηξε εκείνη, ενώ η παρουσιάστρια λίγο αργότερα έκανε και μία ακόμη ανάρτηση, δείχνοντας το εντυπωσιακό look που είχε επιλέξει να φορέσει στην έξοδό τους. Ένα μαύρο φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη, που αναδείκνυε την σιλουέτα της.

Δείτε επίσης: «Ήταν διαχυτικοί! Υπήρχαν και αγκαλίτσες και τρυφερά ενσταντανέ» - Βίντεο από το ταξίδι στην Αίγινα με τον νέο της σύντροφο

Κατερίνα Καινούργιου Πάνος Κουτσουμπής Αντίπαρος

Στην λεζάντα, μάλιστα, έγραψε όλο νόημα: «Το πύρινο φιλί του ήλιου στη νύχτα…ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ηλιοβασίλεμα στην Αντίπαρο».


Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές μέρες, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε στο Παρίσι, όπου ταξίδεψε μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια λοιπόν - που πλέον δεν κρύβει την σχέση της - έσπευσε να τους σχολιάσει «With you its different» (Μαζί σου είναι διαφορετικά).

Ο αγαπημένος της της απάντησε βάζοντας καρδιά και ένα emoji με καρδιές στα μάτια του.

Κατερίνα Καινούργιου Παναγιώτης Κουτσουμπής