Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πήγα και συνάντησα την Ευρυδίκη και ήταν και η σχέση της μαζί! Δεν...» - Η αντίδρασή του για την γνωριμία με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πήγα και συνάντησα την Ευρυδίκη και ήταν και η σχέση της μαζί! Δεν...» - Η αντίδρασή του για την γνωριμία με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασε άλλο ένα βίντεο στο κανάλι του Raw House στο Youtube κατά το οποίο απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις. Μία από αυτές αφορά τις σχέσεις που έχει με πρώην συντρόφους του και εάν μπορεί να διατηρήσει φιλικές επαφές μαζί τους - δείτε εδώ ποια φημολογείται πως είναι η νέα του σύντροφος.

Ο ίδιος, λοιπόν, έχει εξηγήσει πολλές φορές πως με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για παράδειγμα, που ήταν η τελευταία του σχέση, παραμένει φίλος και έχει πολύ όμορφα συναισθήματα για εκείνη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως βγαίνουν μαζί. Όταν, όμως, υπάρχουν νέοι σύντροφοι, ανέφερε πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και τότε αποκάλυψε πως ένιωσε όταν συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για την συνάντηση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Φίλος, φίλος με πρώην σχέση σου δεν γίνεται. Δεν μπορώ να βγω εγώ τώρα με την Ευρυδίκη και τη σχέση της και να έχω και εγώ μια σχέση και να βγούμε όλοι παρέα, δεν γίνεται. Αν περάσουν πολλά χρόνια μπορεί να γίνει. Αν βάλεις τον εγωισμό πίσω και δεις ότι η ζωή προχωράει και για τους δύο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχουν σκέψεις "γιατί είναι με αυτόν κι αυτός με αυτή", μπορεί, αλλά πολύ δύσκολο. Είναι λίγο αμήχανο.

Επειδή έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση... Πήγα και συνάντησα την Ευρυδίκη και ήταν και η σχέση της μαζί, δεν ένιωσα τόσο άνετα να πούμε τι ωραία να βγούμε και όλοι μαζί. Δεν είναι εύκολο. Μπορεί αν περάσουν κάποια χρόνια, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά και έχει περάσει πολύς καιρός, να γίνει. Αλλά τώρα είναι πολύ φρέσκο...», είπε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ τι συνέβη όταν πήγε στο σπίτι που μένει τώρα η Ευρυδίκη με τον σύντροφό της.

«Είμαστε cool. Ναι, έχουμε οικειότητα. Δεν θα βγαίναμε έξω ζευγάρια. Είμαστε καλά κρατάμε επαφές, δεν μιλάμε κάθε ημέρα αλλά δεν γίνεται να κάνουμε στενή παρέα», είχε δηλώσει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό για την σχέση τους.