Πένθος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Καλό ταξίδι...»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram για τον Γιάννη Κύρο από την Acun Medya που έφυγε από την ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρήνος έχει σκεπάσει την εταιρία παραγωγής Acun Medya, καθώς έφυγε από την ζωή βασικό στέλεχος από το 2016, το οποίο βρισκόταν πίσω από το Τhe Voice και το Survivor. Ήταν Executive Producer στα δυο αυτά μεγάλα πρότζεκτ και ένα γενικά πολύ αγαπητό πρόσωπο. Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον γνώριζε, με αποτέλεσμα να θέλει να τον αποχαιρετήσει και δημόσια.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κρύο που έχασε την μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 ετών, αφήνοντας πίσω του την σύντροφό του, Μαριάνθη Σταμούλη και τον γιο τους. Όπως κυκλοφόρησε, έχει ακόμα δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο του. Μάλιστα, ανάρτηση για το θάνατο του έκανε και η Έλενα Παπαρίζου.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το θάνατο του Γιάννη Κρύου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τότε που συμμετείχε στο Survivor και έγραψε «Καλό ταξίδι Γιάννη».

Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά από ένα διάστημα αποχής από την τηλεόραση, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική, επέστρεψε τηλεοπτικά το 2018 ως διαγωνιζόμενη της ελληνικής εκδοχής του ριάλιτι Survivor το οποίο προβλήθηκε από το κανάλι ΣΚΑΪ και εκεί γνώρισε όλη την ομάδα της Acun Medya.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Γιάννης Κρύος θάνατος

Να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέχει από την τηλεόραση αφού έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Τον Αύγουστο του 2020 έγινε ζευγάρι με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον Σεπτέμβριο του 2022 ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Στις 2 Οκτωβρίου 2022 παντρεύτηκαν. Στις 3 Ιανουαρίου 2023 γεννήθηκε ο γιος τους, Βλάσης ενώ πριν λίγους μήνες έγινε ξανά μαμά σε ένα υγιέστατο αγοράκι.