Νατάσα Θεοδωρίδου: Βίντεο από το πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη - Με λευκή κουζίνα και μεγάλο σαλόνι

Τo έδειξε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου 1970, με γονείς τους Σοφία και Στάθη Θεοδωρίδη αλλά έχει καταγωγή από τα Κουδούνια Δράμας. Σπούδασε δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της, μαθήτρια ακόμα, τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας.

Το 1996 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Το 1996 δούλεψε στις Θαλασσιές Τις Χάντρες στη πλατεία Αγίων Ασωμάτων μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Παντελή Καναράκη, ενώ στις 3 Οκτωβρίου του 1997 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει και σήμερα θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες λαϊκές τραγουδίστριες.

Μπορεί λοιπόν να έφυγε από το σπίτι της, ωστόσο, επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί το πατρικό της σπίτι. Η σχέση της μάλιστα με την μητέρα της είναι πολύ στενή με την μια να έχει μεγάλη αδυναμία στην άλλη.

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Νατάσας Θεοδωρίδου

Πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της μητέρας της, με την κυρία Σοφία να έχει μπει στην κουζίνα για να της φτιάξει στραπατσάδα. Βέβαια, εντύπωση έκανε που μέσα έβαλε μόνο το ασπράδι από το αυγό και λίγο αλάτι.

Μέσα από το βίντεο αυτό είδαμε και μερικά σημεία του σπιτιού όπως το χώρο της κουζίνα που ενώνεται με το σαλόνι που είναι μεγάλο με πίνακες και φωτογραφίες.


Να σημειώσουμε πως όσον αφορά την προσωπική ζωή της Νατάσας Θεοδωρίδου, μέχρι το 1996 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Χριστιάνα (γεν. 17 Νοεμβρίου 1994). Από το 1999 έως το 2007 υπήρξε παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Ανδριάννα (γεν. 11 Αυγούστου 2000).