Ραφτείτε: Παντρεύεται πασίγνωστη τραγουδίστρια - Η πρόταση γάμου και το διαμαντένιο δαχτυλίδι

Κάποιοι νόμιζαν ότι είναι ήδη παντρεμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραφτείτε: Παντρεύεται πασίγνωστη τραγουδίστρια - Η πρόταση γάμου και το διαμαντένιο δαχτυλίδι

Μπορεί κάποιοι να νόμιζαν πως η τραγουδίστρια είναι ήδη παντρεμένη και μάλιστα κρυφά από τον κόσμο και τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από το να διαψεύσει τις φήμες αυτές αποκαλύπτοντας πως αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της.

Η πρόταση γάμου έγινε την περασμένη Πέμπτη στην γενέτειρα της, με τον αγαπημένο της να γονατίζει και να της περνάει στο δάχτυλο ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι και εκείνη να λέει το μεγάλο "ναι".

Αυτή η τραγουδίστρια παντρεύεται

Ο λόγος για την Adele. Ο σύντροφος της Rich Paul (δείτε τον εδώ) πήρε την απόφαση πως ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων. «Ο Rich σχεδίασε η πρόταση γάμου να γίνει στη γενέτειρά της και της έδωσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Η Adele πιστεύει ότι είναι ξεκαρδιστικό το γεγονός ότι οι θαυμαστές θεωρούν ότι είναι ήδη παντρεμένοι», δήλωσε πηγή στην Sun.

Γενικά ωστόσο είναι περίοδος αλλαγών για την τραγουδίστρια, καθώς όπως έχει ανακοινώνει αναμένεται να κάνει ένα διάλλειμα από την μουσική αφού δεν έχει άλλη ενέργεια. «Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από όλα αυτά και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα μόνο για λίγο καιρό. Ξέρετε, δεν τραγουδάω καν στο σπίτι μου. Πόσο παράξενο είναι αυτό;», έχει πει.

Δείτε επίσης: "Έκλαιγα και η καρδιά μου κόντευε να σπάσει..." - Σοκάρει η Adele για την απώλεια κιλών της περιγράφοντας άγνωστες πτυχές που αγνοεί ο κόσμος