Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλια της - Το βίντεο μέσα από το σπίτι τους

Στην αρχή έπαθε την πλάκα της... μετά όμως συγκινήθηκε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλια της - Το βίντεο μέσα από το σπίτι τους

Τα γενέθλια της έχει σήμερα Παρασκευή 26/7 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης δεν γινόταν να μην της κάνει μια έκπληξη για να της δείξει πόσο την νοιάζεται και την αγαπάει. Την αποκάλυψη έκανε με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok με την αντίδραση της αγαπημένης του.

Ένα λεπτό πριν την αλλαγή της ημέρας, ο νικητής του Survivor και σύντομα όπως φαίνεται παρουσιαστής του Exatlon, εμφανίστηκε μπροστά στην σύντροφό του κρατώντας έναν αναμμένο αναπτήρα ξεκινώντας να της τραγουδάει το τραγούδι "χρόνια πολλά". Αρχικά έπαθε ένα μικρό σοκ με την έκπληξη αυτή, ενώ το μεγαλύτερο ήρθε αργότερα...

Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τα γενέθλια της

Στην συνέχεια όμως ακολούθησε η πραγματική έκπληξη όταν εμφανίστηκαν από το σαλόνι του σπιτιού τους οι φίλοι τους με τούρτα στα χέρια. «Της την φυλούσα... Πολύχρονη αγαπάκι μου.... Προχωράμε μαζί!!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

@sakiskatsoulis

Today’s @Μαριαλένα Ρουμελιώτη Surprise 🎂 … Της την φυλούσα… Πολύχρονη αγαπάκι μου.. Προχωράμε μαζί.!! #fypシ゚viral #foryou #foryourpage #tiktokgreece #fyp #birthday #surprise 🙏🏽

♬ πρωτότυπος ήχος - Sakis Katsoulis

«Έχουν περάσει πέντε χρόνια, έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον Σάκη, είναι στο χέρι του πότε θα γίνει η πρόταση. Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς λένε ότι είμαι εγκυμονούσα. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας, κοιτάμε μόνο να είμαστε καλά, εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι. Πάντα θα λένε, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου», έχει πει ο Σάκης Κατσούλης σε παλαιότερη συνέντευξη του - δείτε εδώ.

Σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, ο επιχειρηματίας έχει απαντήσει πως «Αν προκύψει παιδάκι θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Θεός ξέρει και θα αφήσουμε τον χρόνο να δείξει».