Θρήνος για την Έλενα Παπαρίζου - «Σ'αγαπώ πάρα πολύ! Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Έλενα Παπαρίζου για συνεργάτη της εδώ και πολλά χρόνια που δυστυχώς έφυγε από την ζωή, μια είδηση που κυκλοφόρησε στα social media και στα ΜΜΕ χθες Πέμπτη 25/7.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, αναρτώντας μια φωτογραφία του σε instastory και μιλώντας για αυτόν με τα πιο συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για το θάνατο συνεργάτη της

«Γιάννη μου σε ευχαριστώ για τα 7 χρόνια εμπιστοσύνης στην Acun Medya. Υπέροχος άνθρωπος και μοναδικός συνεργάτης. Σ' αγαπώ πάρα πολύ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου για τον πρώην συνεργάτη της.

Πρόκειται για τον Γιάννη Κρύο βασικό στέλεχος της εταιρίας παραγωγής Acun Medya, o οποίοw βρισκόταν πίσω από το Τhe Voice και το Survivor και εργαζόταν στην εταιρία από το 2016. Συγκεκριμένα, ήταν Executive Producer στα δυο αυτά μεγάλα πρότζεκτ. Έχασε την μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 ετών, αφήνοντας πίσω του την σύντροφό του, Μαριάνθη Σταμούλη και τον γιο τους. Όπως κυκλοφόρησε, έχει ακόμα δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό βρισκόταν στον τελικό του Survivor (δείτε τι συνέβη στο φινάλε).

Δείτε επίσης: Η Έλενα Παπαρίζου απαντά με πέντε λέξεις στα δημοσιεύματα ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Έλενα Παπαρίζου Γιάννης Κρύος θάνατος