Manolo: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του - Η ανακοίνωση

Θρήνος για μία ακόμη φορά στα social media

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @manolo.global
Instagram / @manolo.global

Θλίψη και πόνο σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του Manolo την Δευτέρα 22 Ιουλίου, καθώς όλα συνέβησαν πολύ ξαφνικά και τα αγαπημένα του πρόσωπα ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Άφησε την τελευταίου του πνοή σε ηλικία 26 ετών, χωρίς τα πραγματικά αίτια θανάτου του να έχουν γίνει γνωστά, με τα σχόλια στο social media να αναφέρουν πως αντιμετώπιζε για χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τις επόμενες ημέρες οι συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και όλος ο κόσμος που τον γνώρισε και τον υποστήριζε μέσα από το tik tok θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Ο καλός του φίλος, Γιώργος Κεσίδης, με μία ανάρτηση στην πλατφόρμα αποκάλυψε το μέρος, την ώρα και την ημερομηνία της κηδείας του για όσους θέλουν να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Manolo

«Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας φίλο Μανώλη Βαβουράκη (Μανώλο) την Δευτέρα 29/7 και ώρα 11:00 στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης. Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας στο πένθος μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος για την οικογένεια γνωστού καλλιτέχνη - Πέθανε ξαφνικά η 25χρονη θετή του κόρη

Ο Μανώλης Βαβουράκης - όπως ήταν στην πραγματικότητα το όνομα του - ήταν γνωστός στα social media ως Manolo. Ο 26χρονος είχε γίνει viral σε Instagram και Tik Tok με το τραγούδι "Αεράκι" της Ελένης Φουρέιρα και έκτοτε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media κοινοποιούσε συνέχεια cover του σε διάσημα τραγούδια. Μάλιστα, είχε γνωρίσει και από κοντά την τραγουδίστρια.

Σε ανάρτηση του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έγραψε για το θάνατο του: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story για αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι. Καλό ταξίδι Μανόλο».

Manolo Πέθανε

Από την άλλη η Super Κική δημοσίευσε: «Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Ο Μανώλο τι μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι».

Πέθανε ο Μανόλο