Δήμητρα Βαμβακούση: «Το μωρό νανουρίζεται στο σκάφος και εμείς...» - Με ξυρισμένο κεφάλι ο Ντάνος κι εκείνη με μικροσκοπικό μπικίνι στη θάλασσα

Από το πρωί μέχρι το βράδυ πάνω στο φουσκωτό είδαν την κόκκινη πανσέληνο ρομαντικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δήμητρα Βαμβακούση
Instagram / Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αυτό το διάστημα βρίσκονται στη Σκιάθο για διακοπές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Είναι ο τόπος καταγωγής του ηθοποιού, επιχειρηματία και νικητή του πρώτου Survivor, επομένως γνωρίζει όλα τα κατατόπια και ξεναγεί την σύζυγό του, αλλά και την κορούλα τους.

Η καλή του δημοσιεύει καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από όσα κάνουν στο νησί, όμως την Πέμπτη 25 Ιουλίου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο όμορφη μέρα της εκεί, η οποία συμπεριλάμβανε μία ολόκληρη μέρα πάνω στο σκάφος, με την μπέμπα τους να κοιμάται και εκείνοι να απολαμβάνουν τις βουτιές τους, τα ποτά τους και την κατακόκκινη πανσέληνο.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» - Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

Η βόλτα του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση στο σκάφος

«Μια υπέροχη μέρα. Το μωρό νανουρίζεται στο σκάφος και κοιμάται και εμείς έχουμε χρόνο για όλα τα υπόλοιπα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: «Κάναμε τόσα πράγματα χωρίς να ξέρουμε για την εγκυμοσύνη...»


Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου έκανε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στη Σκιάθο, αφού όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η σύζυγος αυτού, Δήμητρα Βαμβακούση, εκείνη και ο καλός της δημιούργησαν μια Airbnb βίλα και θα απασχοληθούν και με τον τουρισμό!

Το όνομα της βίλας είναι Ουρανία, όπως ακριβώς ήταν και το όνομα της μαμάς του Γιώργου Αγγελόπουλου που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της ημέρας που εκείνος και η αγαπημένη του θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και όπως ακριβώς θα βαπτιστεί η μικρή τους κόρη, σε λίγο καιρό. Βασικά η μικρή θα πάρει δυο ονόματα, Ουρανία από την γιαγιά της και Μαρία από την Παναγιά.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφτιαξε Airbnb βίλα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφτιαξε Airbnb βίλα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφτιαξε Airbnb βίλα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφτιαξε Airbnb βίλα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφτιαξε Airbnb βίλα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Βαμβακούση στα stories της για την βίλα δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για το καλοκαίρι, παρά μόνο τρεις συγκεκριμένες εβδομάδες καθώς χωρίς καμία διαφήμιση από αυτούς - που είναι και επώνυμα πρόσωπα - ο χώρος σημείωσε πολλές κρατήσεις πράγμα που τους αποδεικνύει ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.