Γιάννης Νταλιάνης: Με ανεβασμένη διάθεση σε συναυλία μετά τον χωρισμό με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Με ποια πρόσωπα συναντήθηκε

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Νταλιάνης όλα αυτά τα χρόνια είχε καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο χωρισμός του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά, το έβαλε στο στόχαστρο των media.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει να παραμένει διακριτικός και να μένει όσο μπορεί μακριά από τα φλας και τις κάμερες των δημοσιογράφων (δείτε εδώ τη μοναδική δήλωση που έχει κάνει σχετικά με το διαζύγιό τους). Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, ωστόσο, τον εντόπισε πριν από μερικά 24ωρα, το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου συγκεκριμένα, στο ΟΑΚΑ όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Maneskin.

Η σπάνια έξοδος του Γιάννη Νταλιάνη μετά τον χωρισμό του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Πόζαρε χαμογελαστός, με ανεβασμένη διάθεση. Ήταν ντυμένος χαλαρά, συνδυάζοντας καφέ παντελόνι με μπορντό κοντομάνικο t-shirt, ενώ στη μέση του φορούσε μία μαύρη τσάντα "μπανάνα". Συναντήθηκε και με άλλα πρόσωπα της showbiz, όπως η Ντίνα Κωστοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης.

Δείτε επίσης: Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκάλυψη: Η μοιραία γνωριμία με τον πρώην πλέον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη - Τότε εκείνος ήταν με άλλη κοπέλα

Γιάννης Νταλιάνης συναυλία

Νταλιάνης Κωστοπούλου

Νταλιάνης Μουμούρης

Αξίζει να σημειωθεί πως με την πρώην σύζυγό του δεν έχουν σταματήσει να συνεργάζονται για την θεατρική παράσταση "Οι Τσέντσι" στη σκηνή "Ωμέγα" που παίζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Εκείνος στο συγκεκριμένο έργο πρωταγωνιστεί, ενώ έχει πραγματοποιήσει και την μετάφραση, και η ηθοποιός έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Πριν από κάποιες μέρες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από εκεί, όπως και από τα παρασκήνια, από τις οποίες δεν λείπει ο Γιάννης Νταλιάνης (δείτε επίσης την ανάρτηση που έκανε όλο νόημα, μόλις έσκασαν τα νέα του χωρισμού).

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Γιάννης Νταλιάνης ανάρτηση

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Γιάννης Νταλιάνης κοινή φωτογραφία