Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με την Ελένη μιλάω! Ο Γιώργος αν γυρίσει τα μούτρα του και φύγει...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Μενεγάκη & τον Λιάγκα

Απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με την Ελένη μιλάω! Ο Γιώργος αν γυρίσει τα μούτρα του και φύγει...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Μενεγάκη & τον Λιάγκα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιουλίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ρωτήθηκε για την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο MEGA, ενώ με αφορμή μία δήλωση που έκανε για τον Γιώργο Λιάγκα, κλήθηκε να απαντήσει και για τις δικές τους επαφές.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Λιάγκα

«Θα πας καθόλου καμία βόλτα στα Άχλα, στην Άνδρο; Γιατί γίνατε πια φίλοι με την Ελένη...», τον ρώτησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όλο νόημα.

«Σάχλα!», του απάντησε γελώντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο παρουσιαστής συνέχισε τα "πειράγματα": «Να σου πω κάτι; Δεν σε ρώτησα αν πέτυχες πουθενά τον Γιώργο Λιάγκα, σε ρώτησα αν θα πας στην Άνδρο».

Τότε, ο ίδιος εξήγησε: «Μιλάω με την Ελένη Μενεγάκη, στα Άχλα δεν έχω πάει. Είναι το ησυχαστήριό της εκεί. Δεν πήγα ούτε όταν συνεργαζόμασταν. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πάρα πολύ τον χώρο του καθενός και δεν εκμεταλλεύομαι ποτέ καταστάσεις. Δεν θέλω καθόλου να μπλέκω τη δουλειά με τα προσωπικά. Αυτό έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα, όταν έγινε… Δεν έχουμε ιδωθεί με τον Γιώργο. Αν ιδωθούμε θα χαιρετηθούμε θεωρώ. Εκτός αν γυρίσει τα μούτρα του και φύγει. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα τον κυνηγήσω κιόλας» - δείτε εδώ τις 6 μεγάλες κρίσεις στην φιλία τους που οδήγησαν στην διάλυσή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Τήνο λόγω της ραδιοφωνικής του εκπομπή, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος κάνει διακοπές στο εξοχικό του - δείτε εδώ φωτογραφίες από αυτό.