Πρώην παίκτρια του My Style Rocks βάφτισε τον μονάκριβό της - Ο εντυπωσιακός στολισμός με τα φωτάκια και το φόρεμά της με το άνοιγμα στα πλευρά

Ημέρα ευτυχίας για εκείνη και τον σύζυγό της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του My Style Rocks βάφτισε τον μονάκριβό της - Ο εντυπωσιακός στολισμός με τα φωτάκια και το φόρεμά της με το άνοιγμα στα πλευρά

Ευχάριστα είναι τα νέα στην εγχώρια showbiz το τελευταίο διάστημα! Άλλοι παντρεύονται (δείτε εδώ ποιος γνωστός παρουσιαστής αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την καλή του πρόσφατα), άλλοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς (δείτε εδώ την δημοσιογράφο που μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της) και άλλοι βαφτίζουν!

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Γεωργία Βρανά, η οποία τον Αύγουστο του 2023 ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της και τον Φεβρουάριο του 2024 ανακοίνωσε πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι που την έχει ξετρελάνει.

Οι φωτογραφίες από την βάφτιση του παιδιού της Γεωργίας Βρανά

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε η βάφτισή του και η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή μέρα για την οικογένειά της. Μαζί με τον καλό της είχαν επιλέξει ως θέμα το αρκουδάκι, με τα μπαλόνια και τον στολισμό να κινείται σε λευκή και καφέ απόχρωση, ενώ η περήφανη μανούλα εντυπωσίασε με τον φόρεμά της στο χρώμα της μέντας, με άνοιγμα στα πλευρά.

«Η πιο ευλογημένη μέρα… Βαφτίστηκε το μωράκι μας, το όνομα αυτού Γιώργος. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ήσασταν δίπλα μας σε αυτή τη τόσο σημαντική μέρα για το γιο μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους νονούς μας @georgioubella και @nikvoice Σας αγαπάμε πολύ και τους δυο.

Μια μέρα όπως την ονειρευτήκαμε», έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.


«Το μικρό μας θαυματάκι ήρθε στη ζωή 1/2/2024. Η μεγαλύτερη και πιο δυνατή στιγμή της ζωής μας. Για πάντα δίπλα σου γιε μας μονάκριβε. Καλώς όρισες στη ζωή Γιώργο Καπάρα», είχε γράψει στην πρώτη της ανάρτηση, όταν ο μπέμπης της ήρθε στη ζωή και τον παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους.