Ελένη Μενεγάκη: «Η ευτυχία δεν ανήκει σε αυτούς που...» - Με ολόσωμο μαύρο μαγιό και φρου φρου στους ώμους στο εξοχικό της στην Άνδρο

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της και συχνά δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες της από το νησί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διατηρώντας έτσι επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους που την γεμίζουν με like και σχόλια σε κάθε της ανάρτηση.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου, μάλιστα, η ίδια ανέβασε στο προφίλ της δύο νέες φωτογραφίες της, μία με φόντο την παραλία και μία από το πέτρινο εξοχικό της εκεί, φορώντας μαύρο ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζοντας για άλλη μία φορά με την ομορφιά της, ούσα εντελώς άβαφη.

Οι νέες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της στην Άνδρο

«Η ευτυχία δεν ανήκει σε αυτούς που έχουν τα πάντα αλλά σε εκείνους που εκτιμούν ότι έχουν !
( δεν είναι δικό μου αλλά μου ταιριάζει )», έγραψε στην ανάρτησή της, στέλνοντας το μήνυμά της στους ακόλουθούς της.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της! Τόσο πολύ που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις»


Και μιλώντας για ευτυχία, το Σάββατο 20/7, η Ελένη Μενεγάκη έκανε άλλη μία ανάρτηση, την πρώτη της συγκεκριμένα, για το φετινό καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια σε αυτή χαμογελάει διάπλατα και δείχνει απόλυτα ευχαριστημένη με τον προορισμό της, τον οποίο δεν είχε αποκαλύψει. Σημασία, άλλωστε, έχουν τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πλευρό της, δηλαδή τα μέλη της οικογένειας της.

«Ευτυχία είναι, να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη, που πλέον εμφανίζεται διατεθειμένη να αφιερώσει κάθε στιγμή στους δικούς της.

Δείτε επίσης: Μάτεο Παντζόπουλος - Μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας - Δεν κατάλαβε ότι τον τραβάει η κάμερα (Φωτογραφίες)