Έγκυος γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος - Αποκάλυψε με μία φωτογραφία τα ευχάριστα και το φύλο του μωρού

Είναι 9 χρόνια μαζί με τον σύντροφό της, που είναι επίσης από τον χώρο που εργάζεται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγκυος γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος - Αποκάλυψε με μία φωτογραφία τα ευχάριστα και το φύλο του μωρού

Μετά την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου γνωστού προσώπου από τον χώρο της πολιτικής (δείτε εδώ ποιος είναι και ποιο το φύλο του μωρού που περιμένουν), την Πέμπτη 25 Ιουλίου ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα και για αγαπημένη δημοσιογράφο από το κανάλι της ΕΡΤ.

Ο λόγος για την Σοφία Κωνσταντινίδου, η οποία είναι σε σχέση με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του «Μέντα», Πέτρο Κουμπλή, και οι δυο τους ανυπομονούν να κρατήσουν σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί στην αγκαλιά τους. Η αποκάλυψη έγινε με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, όπου ήταν αγκαλιασμένοι και εκείνος κρατούσε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ανακοίνωση της Σοφίας Κωνσταντινίδου για την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

«Coming Soon…

Ένα μικρό θαύμα έρχεται σε λίγο καιρό στη ζωή μας.
Ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, που ανυπομονούμε να γνωρίσουμε και θ’ αλλάξει για πάντα τα ονόματά μας σε «ΜΠΑΜΠΑ και ΜΑΜΑ»

Υ.Γ. Το συναίσθημα του να είσαι τόσο ερωτευμένος με ένα ατομάκι, που δεν έχεις ακόμα γνωρίσει, είναι μοναδικό

#24weekspregnant #babyloading #comingsoon #ourlittleprince», έγραψε χαρακτηριστικά και από τα hashtag που χρησιμοποίησε αποκάλυψε επίσης πως διανύει την 24η εβδομάδα της κύησης και έχει ήδη μάθει το φύλο του μωρού που είναι... αγοράκι!

Δείτε επίσης: Το κρατούσε κρυφό 6 μήνες τώρα: Αγαπημένη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι!


Οι δυο τους είναι παντρεμένοι τρία χρόνια τώρα, όμως η σχέση τους μετράει άλλα εννιά, όπως έχει αποκαλύψει σε ανάρτησή της πριν από λίγους μήνες. «3 υπέροχα χρόνια γάμου και 9 μοναδικά, συναρπαστικά γεμάτα όμορφες στιγμές μαζί! Στα επόμενα…ακόμα καλύτερα που θα ακολουθήσουν», έγραφε.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, άλλη μία Ελληνίδα δημοσιογράφος είδε την οικογένεια της να μεγαλώνει. Πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της (δείτε πως είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της).

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3.030 με την μαμά και την κόρη να χαίρουν άκρα υγείας όπως αναφέρει το boommag.gr.

Ο λόγος για την Μυρτώ Κάζη η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιραζόταν διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η δημοσιογράφος έχει αποκτήσει ακόμα δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο.

Μυρτώ Κάζη γέννησε