Μπέττυ Μαγγίρα: Με επίπεδη κοιλιά και ασύλληπτα πόδια - Φωτογραφίες από την Αστυπάλαια με μαγιό

Έτσι περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί τα επαγγελματικά της Μπέττυς Μαγγίρα στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν να μην πήγαν καλά, αφού ο ΑΝΤ1 έκοψε την εκπομπή της και δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά, ωστόσο, δεν πτοείται και απολαμβάνει στο έπακρο τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένεια της.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα βρίσκεται στην Αστυπάλαια μαζί με τον σύζυγό της και τις δυο τους κόρες και οι φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που βιώνουν είναι καθημερινά. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες πόζαρε μαζί και με τις κόρες της άκρως εντυπωσιακές.

Οι φωτογραφίες της Μπέττυς Μαγγίρα με μαγιό στην Αστυπάλαια

Στις πρόσφατες αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram, την είδαμε να ποζάρει με μαγιό και να δείχνει τις ασύλληπτες αναλογίες στο σώμα της. Πολλές φορές η Μπέττυ Μαγγίρα έχει αποδείξει πως διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στην ελληνική showbiz.

Εκτός της γυμναστικής κάνει και σωστή διατροφή

Από το περιοδικό YOU

Το μυστικό της; Η σωστή διατροφή φυσικά. Τι σημαίνει αυτό; Η ηθοποιός δεν θέλει να πεινάει, ούτε μπορεί να καταναλώνει μόνο μαρούλια, καρότα λάχανα και... λαχανίδες!

Δεν είναι της υπερβολής με το φαγητό και αυτές ακριβώς τις μικρές ποσότητες που τρώει την έχουν... σώσει. Βέβαια, όπως παραδέχεται και η ίδια, έχει καλό μεταβολισμό και κινείται όλη ημέρα. Αγαπημένα της πιάτα, οι σαλάτες, τα λαδερά και τα όσπρια, αλλά ποτέ το βράδυ, ενώ τη σώζει το γεγονός ότι δεν της αρέσουν τα λίπη. «Λιπαρά κρέατα, αρνί, παϊδάκια, εγώ δεν μπορώ να τα φάω», λέει.

Μπεττυ Μαγγίρα διατροφή

Όσο για την γυμναστική προσπαθεί να κάνει pilates, που τη βοηθούν στη σύσφιξη (γιατί βάρος, έχει το ιδανικό) και φυσικά κάνει περισσότερες δουλειές στο σπίτι, με τα... οικιακά να είναι - κατά πως φαίνεται - ο δικός της personal trainer.

Tip

Πλούσιο πρωινό αλλά χωρίς "κακά" λιπαρά είναι το μυστικό της Μπέττυς. ειδικά τα Σαββατοκύριακα, που μπορεί να το απολαμβάνει πιο χαλαρά. Γιατί θέλει να χορταίνει... εκτός από το μάτι και το... στομάχι της.