Ντέμη Γεωργίου: Αυτή την ώρα η κηδεία της - Καταρρακωμένη η σύντροφός της και η οικογένεια της

Φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντέμη Γεωργίου: Αυτή την ώρα η κηδεία της - Καταρρακωμένη η σύντροφός της και η οικογένεια της

Αυτή την ώρα στο Α' Νεκροταφείο πραγματοποιείται η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου. Οι φίλοι και οι οικογένεια της, την οδηγούν στην τελευταία της κατοικία. Η σεφ και πρώην παίκτρια του MasterChef έφυγε ξαφνικά από την ζωή την Δευτέρα 22/7. Το Σάββατο 20/7 υπέστη οξεία βακτηριακή λοίμωξη (δείτε τι είναι) οδηγώντας την στο θάνατο.

Η ίδια ήταν στο σπίτι της όταν δεν ένιωσε καλά και επικοινώνησε με φίλους της λέγοντας πως πεθαίνει. Η σύντροφός της που έτρεξε στο σπίτι τους, την βρήκε χωρίς της αισθήσεις της με τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ να την επαναφέρουν στη ζωή. Την Κυριακή το πρωί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Κρατικό Νίκαιας όπου λίγο αργότερα ξεψύχησε...

«Είδα την Ντέμη Γεωργίου έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να την δει, όπως και η σύζυγός της, η Μαριαλένα. Ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο "Θανάση πεθαίνω", είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Λες "Ντέμη μου κάνεις πλάκα". Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες. Ήταν αισιόδοξη γυναίκα. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε», είπε στενός της φίλος.

Εικόνες από την κηδεία της Ντέμης Γεωργίου

Επιθυμία της Ντέμης Γεωργίου ήταν στην κηδεία της να φορέσουν λευκά, ενώ η οικογένεια της εκλιπούσας ζήτησε να μην βρεθούν κάμερες και φωτογράφοι στο τελευταίο αντίο. Μετά την κηδεία - όπως επίσης ήταν επιθυμία της - οι φίλοι της και γενικά όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα θα κάνουν ένα μικρό "πάρτι" .

Καταρρακωμένη είναι η μητέρα της και η αδερφή της, όπως επίσης και η σύντροφός της με τον οποία σκόπευσαν να παντρευτούν σε περίπου δυο μήνες.

Δείτε επίσης: «Θα είχε σωθεί αν...» - Η αποκάλυψη της Ματίνας Παγώνη για τα αίτια θανάτου της Ντέμης Γεωργίου

Ντέμη Γεωργίου κηδεία

Ντέμη Γεωργίου κηδεία