Θρήνος για τον Άγγελο Χαριστέα - Η ανάρτηση στο Instagram

Δύσκολες στιγμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Άγγελος Χαριστέας και η οικογένεια του. Δυστυχώς έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας του, όπως ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε με φωτογραφία στα stories του, η αγαπημένη του γιαγιά ταξίδεψε στην πόλη των αγγέλων. Με την κίνηση του λοιπόν αυτή, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια.

Η ανάρτηση του Άγγελου Χαριστέα για την γιαγιά του που πέθανε

«Αντίο γιαγιάκα μου» έγραψε ο Άγγελος Χαριστέας στην ανάρτηση της φωτογραφίες.

Δείτε επίσης: «Η δυσκολότερη στιγμή ήταν για μένα η...» - "Ράγισε" καρδιές ο Άγγελος Χαριστέας με την εξομολόγησή του

Άγγελος Χαριστέας γιαγιά θάνατος

Ποιος είναι ο Άγγελος Χαριστέας;

Ο Άγγελος Χαριστέας είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Νεολαίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2001 στη φιλική αναμέτρηση εναντίον της Ρωσίας που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης (3-3), όπου σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ελληνικής ομάδας, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Δανιήλ.

Υπήρξε βασικότατο στέλεχος της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Euro 2004, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα στην εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ουκρανίας (1-0).

Με την απόσυρσή του από το ενεργό ποδόσφαιρο, ο Χαριστέας στηρίζει, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες κατά της βίας και για τον αθλητισμό νέων καθώς και τον αθλητισμό βετεράνων. Τον Σεπτέμβριο 2023 συμμετείχε μαζί με ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα τον Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλων Κρύας Βρύσης. Από το 2005 είναι παντρεμένος με τη Βαρβάρα Χαριστέα και έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Καλλιόπη (γενν. 2010) και την Ελένη (γενν. 2015).