Κατερίνα Καραβάτου: Στην Τουρκία για χατίρι της τα παιδιά της - Ο Αρίωνας έκανε βόλτα με την Αέλια στους ώμους τους δίπλα στον Βόσπορο

Οι στιγμές τους μετά τα γυρίσματα για το Power of Love

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καραβάτου
Instagram / Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς πραγματοποιεί τα γυρίσματα για την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Power of Love. Παρέα της είναι η οι συνεργάτες της και οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι αγάπης, όμως στην αγκαλιά της βρέθηκαν ξανά και τα παιδιά της, η Αέλια και ο Αρίωνας, που την επισκέφθηκαν εκεί.

Η περήφανη μανούλα πέρασε χρόνο μαζί τους και έκανε βόλτα σε όλη την πόλη στο πλευρό τους και δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε φαίνεται πόσο έχουν μεγαλώσει και έχουν ψηλώσει ο γιος και η κόρη της, με τον πρώτο να κρατάει την αδερφή του στους ώμους του και να προχωράει δίπλα στον Βόσπορο.

Δείτε επίσης: Ένας άντρας τις ενώνει: Από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην... αγκαλιά της Κατερίνας Καραβάτου

Το τρυφερό στιγμιότυπο της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της στην Τουρκία

Εκείνη τους κοιτούσε από πίσω και καμάρωνε πόσο δεμένα είναι τα παιδιά της, με τους ακόλουθούς της να την γεμίζουν με "καρδούλες" στο story της και να "λιώνουν" με την εικόνα που τους χάρισε. Τα παιδιά της είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της!

Δείτε επίσης: Κρατερός Κατσούλης: «Όταν έχω τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη για την καθημερινότητα με την Αέλια και τον Αρίωνα μετά τον χωρισμό με την Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου παιδιά

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, αναφέρθηκε στα παιδιά της και εξομολογήθηκε πως είναι οι κύριες προτεραιότητας της, για αυτό κιόλας τον λόγο έχει βάλει λίγο στην άκρη το κομμάτι προσωπική ζωή.

«Δεν είναι σαν να μην υπάρχει αλλά αλήθεια πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν είναι ότι με το έχω κάνει πέρα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να είμαι εκεί, να τα διαβάζω, παίρνω τεράστια δύναμη από αυτά. Αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, 100 φορές τσεκαρισμένο σε 100 χρόνια από τώρα θα το έλεγα στα παιδιά μου. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις παιδιά, προέρχονται πολύ πρόσφατα από μία αλλαγή στην οικογενειακή τους κατάσταση και για εμένα είναι αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα», ανέφερε.

Ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε πως μετά το χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη «Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς».

«Η Αέλια έχει πάρει το χιούμορ μου. Τον Αρίωνα τον έχεις δει; Είμαστε ίδιοι. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει πάρα πολύ με τον Κρατερό. Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα μου μοιάσει και εκείνη», αποκάλυψε επίσης με γέλια.

Όσον αφορά την σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, ανέφερε πως: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε ενστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε από την στιγμή που είπαμε να μην είμαστε μαζί. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς και χωρίς τίποτα από αυτά τα πράγματα απλώς συνεννοηθήκαμε για το καλό τους».

Δείτε επίσης: Περήφανη μητέρα με την κίνηση του γιου της - Το δώρο του 7χρονου Αρίωνα Κατσούλη στην Κατερίνα Καραβάτου