Μπαμπάς για πρώτη φορά γνωστό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφος του

"Έσκασαν" τα ευχάριστα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ευχάριστα είναι τα νέα για την εγχώρια showbiz, καθώς άλλη μία εγκυμοσύνη μαθεύτηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου! Μετά την αποκάλυψη για την σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού (δείτε εδώ τι αναφέρει δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας), έγινε γνωστό πως ένα ζευγάρι από τον χώρο της πολιτικής περιμένει παιδί.

Ο λόγος για τον Νίκο Καρανίκα, τον πρώην γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου η σύντροφος, Μαρία, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η αποκάλυψη έγινε από την Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά, όπου αναφέρεται επίσης και το φύλο του μωρού.

Νίκος Καρανίκας

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει ο Νίκος Καρανίκας και ο σύντροφός του

Περιμένουν κοριτσάκι! Ο πολιτικός, πλέον δραστηριοποιείται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ενώ η καλή του είναι φιλόλογος και χορεύτρια φλαμένκο. Πριν λίγες μέρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους εθεάθησαν στην Πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι την ώρα που περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Νίκος Καρανίκας εγκυμοσύνη συντρόφου
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Πριν από λίγο καιρό άλλη μία εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε...

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου, μία Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε επίσης μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με το μαγιό της στην παραλία.

Πρόκειται για μία από τις πρωταγωνίστριές της σειράς του OPEN, Σαν Ψέμα. Ο λόγος για την Μαρίλια Χαριδήμου, η οποία υποδύεται την Μάρθα. Η ηθοποιός, λοιπόν, είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με πρωταγωνιστή της σειράς Famagusta, τον Γρηγόρη Γεωργίου, που παίζει τον ρόλο του Κλεάνθη Χατζή.

Σε παλαιότερη συνέντευξη εκείνος είχε μιλήσει για την γνωριμία τους, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά είχαν συναντηθεί σε γυρίσματα σειράς που συμμετείχαν και οι δύο, όμως ήταν σε άλλες σχέσεις και έτσι δεν συνέβη κάτι.

Όταν εκείνος αποφάσισε να χωρίσει από την τότε αγαπημένη του λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ είχε ήδη δώσει προκαταβολές για τον γάμο, ζήτησε από τη Μαρίλια με την οποία τότε ήταν φίλοι, να ξοδέψουν μαζί τα χρήματα και αφού δέθηκαν έτσι, μετά από έναν χρόνο έγιναν και ζευγάρι. Σύντομα, σε περίπου τέσσερις μήνες, θα γίνουν και γονείς για πρώτη φορά.

«Summer body 2024 #pregnancy #week22 #babyloading», έγραψε εκείνη στην ανάρτηση με την ανακοίνωση και γέμισε με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.