Κούλλης Νικολάου: Έχει πάρει τα μεγάλα εκφραστικά του μάτια και το χαμόγελό του - Αυτή είναι η κούκλα κόρη του, Ελένη

Μόνο το χρώμα των ματιών της έχει ίδιο με την μητέρα της και σύζυγο του ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κούλλης Νικολάου
Instagram / Κούλλης Νικολάου

Ο Κούλλης Νκολάου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς (δείτε εδώ την εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω κάτω στον επόμενο κύκλο), έχει παντρευτεί την αγαπημένη του Κλαίρη και μαζί της έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη, τον Νεκτάριο και την Ελένη. Μέσα από τα social media του μοιράζεται πολλές από τις οικογενειακές τους στιγμές, από τις οποίες φαίνεται πόσο στοργικός μπαμπάς και σύζυγος είναι.

Τις προάλλες, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο με την κόρη του, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα. Έχει μεγάλα εκφραστικά μάτια και φρύδια και τρομερό χαμόγελο και η αλήθεια είναι πως πέρα από το χρώμα των ματιών της, όλα τα άλλα τα έχει πάρει από τον πατέρα της.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Κούλλη Νικολάου

Στο βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός έχει μαζεμένα τα μαλλιά της και φαίνεται καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Οι δυο τους χορεύουν και τραγουδούν ένα κομμάτι που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό και αποθεώνονται στα σχόλια.

Ιδού και ολόκληρη η οικογένειά του... - δείτε εδώ τη στιγμή που "λύγισε" μιλώντας για την σύζυγό του.


Αξίζει να σημειωθεί πως ηθοποιός έχει σπίτι στη Λευκωσία και μέσα από την εκπομπή Μega Καλημέρα άνοιξε πρόσφατα την πόρτα του αγροκτήματός του και πιο συγκεκριμένα από το κοτέτσι, που διατηρεί ο ίδιος. Αυτή τη φορά θα λέγαμε, πως τον είδαμε σε ρόλο αγρότη.

Δείτε επίσης: «Γονάτισα στον τάφο του...» - Το συγκινητικό θαύμα που έζησε ο Κούλλης Νικολάου με το γιο του

Καθώς λοιπόν βλέπαμε πλάνα από το αγρόκτημα, παράλληλα ο ηθοποιός είχε μαζέψει μερικά αβγά από το κοτέτσι του, τα οποία και έδειξε στην κάμερα, τονίζοντας πως ημερησίως μπορεί να μαζέψει μέχρι και 13 με 14 αυγά.