Μαριάντα Πιερίδη: «Τον κρατάς και δεν τον αφήνεις να φύγει ποτέ» - Η έκπληξη από τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου μετά την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαριάντα Πιερίδη εδώ και καιρό έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της στο πλευρό του Πάνου Ιωάννου, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη και από την ημέρα που διέρρευσαν φωτογραφίες από έξοδό τους αποφάσισε πως δεν έχει λόγο να κρύβεται και έτσι πλέον ανεβάζει φωτογραφίες μαζί του στα social media και μοιράζεται πολλές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, μάλιστα, εκείνος της έκανε έκπληξη και η ίδια δεν δίστασε να το αποκαλύψει μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως εξήγησε, η ίδια βρισκόταν στο κομμωτήριο, μετά το τέλος της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, και εκείνος αποφάσισε να πάει να την βρει, κρατώντας στα χέρια της το αγαπημένο της cocktail.

Δείτε επίσης: Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά - Η ευχάριστη αποκάλυψη

Η έκπληξη του συντρόφου της Μαριάντας Πιερίδη

«Όταν το αγόρι σου έρχεται να σε βρει στο κομμωτήριο και φέρνει μαζί του cocktailακια, το κρατάς και δεν το αφήνεις να φύγει ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ο καθένας στη ζωή παίρνει...» - Η όλο νόημα ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τη νέα σχέση του Δημήτρη Κατριβέση

Μαριάντα Πιερίδη έκπληξη συντρόφου

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές με την προσωπική της ζωή και τον νέο της σύντροφο. Όπως αποκάλυψε, περνάει πολύ καλά στα προσωπικά της, ωστόσο δεν θέλει να κάνει μακρινά σχέδια ούτε φυσικά να σκέφτεται για επόμενα βήματα μιας και η σχέση της μετράει πολύ λίγο καιρό.

Άλλωστε η Μαριάντα Πιερίδη βάζει προτεραιότητα τον γιο της, ο οποίος μάλιστα έχει γνωριστεί με τον σύντροφό της και με τον γιο του, ο οποίος είναι κοντά ηλικιακά με τον μικρό Νικόλα (δείτε εδώ το πάρτι για τα γενέθλια του συντρόφου της Πιερίδη).

«Δεν θέλω να μιλάω για επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πάρα πολύ χαλαρά. Πρώτα απ’ όλα φροντίζω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά είμαι και εγώ ευτυχισμένη και χαρούμενη και από εκεί και πέρα φροντίζω να περνάω καλά και εγώ και να γεμίζω τον χρόνο μου με ευχάριστες στιγμές και ωραίους ανθρώπους. Έχουμε γνωριστεί (ο σύντροφός μου και το παιδί μου), γιατί και ο σύντροφός μου έχει έναν γιο σχεδόν στην ίδια ηλικία με τον Νικόλα και κάνουμε παρέα όλοι μαζί», ανέφερε.