Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας - Πέθανε και η κηδεία του θα γίνει στα Χανιά

Θρήνος για αγαπημένο πρόσωπο από τον χώρο της τηλεόρασης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας - Πέθανε και η κηδεία του θα γίνει στα Χανιά

Θρήνος σκορπίστηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου, καθώς μετά τον θάνατο γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα), έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ σπουδαίος σκηνοθέτης και δημιουργός ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικών εκπομπών σε ηλικία 65 ετών.

Ο λόγος για τον Μανώλη Παπαδάκη, ο οποίος είχε γεννηθεί στα Χανιά και στην πορεία σπούδασε στη σχολή Σταυράκου. Ήταν ένας από τους πρώτους εικονολήπτες του τηλεοπτικού γραφείου Reuters στην Αθήνα και των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης γενικότερα.

Ήταν, μάλιστα, ο σκηνοθέτης της πρώτης εκπομπής έρευνας στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση, «Μαύρο Κουτί», των Αλέξη Παπαχελά, Παύλου Τσίμα και Τάσου Τέλογλου, ενώ αργότερα ανέλαβε και την σκηνοθεσία στις εκπομπές «Φάκελοι», «Έρευνα» στο MEGA και τις «Ιστορίες» στον ΣΚΑΙ. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως πολλά "μεγάλα" ρεπορτάζ και δύσκολες πολεμικές αποστολές φέρουν την δική του υπογραφή του.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Μανώλη Παπαδάκη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. Η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες θα μπορούν να τον αποχαιρετήσουν και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία αύριο, Πέμπτη 25 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του, στην πόλη όπου γεννήθηκε, τα Χανιά.