Ντέμη Γεωργίου: Η απόφαση της γυναίκας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, μετά τον θάνατό της - Το ανακοίνωσε στο Instagram

«Τα κατάφερες αγάπη μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντέμη Γεωργίου
Instagram / Ντέμη Γεωργίου

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση για τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από οξεία βακτηριακή λοίμωξη, λίγο πριν παντρευτεί την σύντροφό της στην Πάρο. Τα αγαπημένα της πρόσωπα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν όλες τις επιθυμίες που είχε, ξεκινώντας από τον τρόπο που θα γίνει η κηδεία της, ενώ η καλή της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε μία ακόμη απόφαση που πήρε για χατίρι της.

Είναι γνωστό πως οι δυο τους εργάζονταν στο εστιατόριο που εκείνη είχε ανοίξει στο νησί, το οποίο όλοι οι φίλοι της λένε πως ήταν το μεγαλύτερο όνειρό της. Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως θέλει να παραμείνει ανοιχτό συνεχίζοντας έτσι το έργο της αγαπημένης της, κρατώντας τη μνήμη της ζωντανή.

Η ανακοίνωση της συντρόφου της Ντέμης Γεωργίου

«Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι... Είναι πράγματι αντίο εραστή μου, καλύτερή μου φίλη, σύντροφε ζωής», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί».

Δείτε επίσης: «Την είδα έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε» - Η επικοινωνία με την πρώην σύντροφό της πριν πεθάνει και η επίσκεψη της μητέρας της στο νοσοκομείο

Ντέμη Γεωργίου απόφαση συντρόφου

Με αυτή την ανάρτηση την αποχαιρέτησε δημόσια:

«Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά κ την ευτυχια. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε απο το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ντέμη Γεωργίου - Το διαζύγιο από την πρώην της, η σύντροφός της και οι αναρτήσεις λίγο πριν το θάνατό της