Ηλίας Βρεττός: «Εγώ θέλω να είμαι με αυτούς που στέλνουν...» - Το σχόλιο για τον σάλο με την Δέσποινα Βανδή και τη συναυλία στην Τουρκία

«Η μουσική κανονικά θα έπρεπε να ενώνει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool κατά την οποία μίλησε για τον ρόλο του παρουσιαστή που είχε την σεζόν που πέρασε στο "Μεγάλο Παζάρι", αλλά και την καριέρα του στο τραγούδι, ενώ εξέφρασε την άποψή του και για τον σάλο που έγινε με την Δέσποινα Βανδή όταν ακύρωσε την συναυλία της στην Τουρκία - δείτε εδώ αναλυτικά πώς ξεκίνησαν όλα.

Το σχόλιο του Ηλία Βρεττού για την Δέσποινα Βανδή και το συμβάν στην Τουρκία

«Πολύ γλυκιά γεύση μου άφησε η τηλεόραση. Ήταν κάτι καινούργιο για εμένα, το απόλαυσα και με το παραπάνω. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Έχει μπει το "τικ" ότι έκανα και τηλεόραση στη ζωή μου κάποια στιγμή, ότι υπήρξα παρουσιαστής. Αισθάνομαι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, επειδή θέλω να συγκεντρωθώ στα τραγουδιστικά μου, θα έκανα τηλεόραση μόνο σε κάτι που να είχε σχέση με κάποιο τρόπο και με τη δουλειά μου, γιατί αισθάνθηκα ότι επειδή το "Πιο Μεγάλο Παζάρι" δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι, αισθάνθηκα ότι κινδυνεύω να χάσω την ταυτότητά μου σαν τραγουδιστής», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στις αλλαγές που έκανε το κανάλι στις ώρες προβολής του show, δήλωσε: «Αυτές είναι αποφάσεις των καναλιών. Εγώ είχα μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Γνώρισα πάρα πολύ καλούς ανθρώπους, ανθρώπου που έχω κρατήσει και τώρα επαφή, μιλάμε, έκανα καινούριους φίλους. Οπότε δεν μου έχει μείνει τίποτα αρνητικό ούτε νιώθω κάτι περίεργο. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που το έζησα όλο αυτό και νομίζω ότι έχω πάρει μία εμπειρία η οποία ίσως φανεί χρήσιμη και στο μέλλον.

Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, νομίζω ότι για εμένα το τραγούδι είναι πολύ πιο δύσκολο από την παρουσίαση, γιατί απαιτεί πολλά περισσότερα πράγματα στα οποία πρέπει να έχεις το μυαλό σου ταυτόχρονα την ώρα που είσαι πάνω στη σκηνή. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαξιώνω ούτε ότι θεωρώ ότι η παρουσίαση είναι κάτι απλό και εύκολο. Απλά θεωρώ ότι έχει μικρότερο συντελεστή δυσκολίας από το να βγεις να τραγουδήσεις live».

Για το συμβάν με την Δέσποινα Βανδή, δήλωσε: «Η Δέσποινα είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος και νομίζω ότι αν έπραξε κάπως, θα το σκέφτηκε πολύ σοβαρά για να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση, άλλο μουσική και άλλο πολιτική. Η μουσική κανονικά θα έπρεπε να ενώνει. Να χρησιμοποιούμε τη μουσική για να κάνουμε φίλους. Εγώ έχω πάρα πολλούς φίλους Τούρκους και νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι στην Τουρκία που αγαπάνε την Ελλάδα, υπάρχει και το αντίθετο. Εγώ θέλω να είμαι με αυτούς που στέλνουν καρδούλες και αγάπη».

Δείτε επίσης: Νέα επίθεση μετά τη ακύρωση της συναυλίας της στην Τουρκία - «Δοκιμάζει την υπομονή μας»