Ντέμη Γεωργίου: «Παρακαλούμε για κοινοποίηση» - Η δημόσια έκκληση των κολλητών της μία μέρα πριν την κηδεία της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντέμη Γεωργίου
Instagram / Ντέμη Γεωργίου

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, δύο μήνες πριν παντρευτεί τον έρωτά της ζωής της στην Πάρο, όπου διατηρούσε και το εστιατόριό της, ωστόσο πρόλαβε να αποχαιρετήσει τους φίλους της που ήταν η οικογένειά της και τους αποκάλυψε τις επιθυμίες της για την κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 25 Ιουλίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στις 12:00, όπου θα ακολουθήσει καφές στο Μετς.

Η σεφ, συγκεκριμένα, ζήτησε να ντυθούν όλοι στα λευκά και αντί για στέφανα ανέφερε πως στη θέση τους θα ήθελε όσοι το επιθυμούν να προσφέρουν χρήματα για τα αδέσποτα της Πάρου. Μία ημέρα πριν την κηδεία, λοιπόν, ο κολλητός της, Άρτσι, που θα γινόταν και κουμπάρος της, αλλά και η φίλη της, δημοσίευσαν στο Instagram τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου όπου μπορούν όσοι θέλουν να κάνουν μία δωρεά και έκαναν έκκληση για κοινοποίηση, ώστε να το δει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της πρώην συντρόφου της - «Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος»

Η έκκληση των φίλων της Ντέμης Γεωργίου πριν την κηδεία της

«Παρακαλούμε για κοινοποίηση. Αυτά είναι τα στοιχεία του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου που θα θέλαμε να στηρίξετε αντί στεφάνων. Είναι ένα νόμιμα ιδρυμένο φιλοζωϊκό μη κερδοσκοπικό σωματείο. Σας ευχαριστούμε θερμά πολύ για την εκτίμηση και την αγάπη που δείχνετε», έγραψαν.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλοι της σκοπεύουν να κάνουν και ένα πάρτι σε παραλία της Πάρου προς τιμήν της, το επόμενο διάστημα, όπου όλοι θα είναι επίσης ντυμένοι στα λευκά και θα κάνουν βόλτες με το τζετ σκι που είχε νοικιάσει για τον γάμο της, μέσα στη θάλασσα.

Ο Θανάσης Καραχάλιος, στενός φίλος της μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ, συγκλονίζοντας με τα τελευταία λόγια που του είπε η 39χρονη σεφ στο μήνυμα που του έστειλε.

«Είδα την Ντέμη έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να τη δει. Ένα μήνυμα "Θανάση πεθαίνω" είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Λες "Ντέμη, μου κάνεις πλάκα". Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες, ήταν αισιόδοξη γυναίκα… Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε», αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής.

Επίσης αποκάλυψε την βιντεοκλήση που έκανε η σύντροφος της με την πρώην σύντροφό της μέσα στο νοσοκομείο λίγο πριν ξεψυχήσει.