Χώρισε αθόρυβα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έπειτα από 2 χρόνια σχέσης

Τράβηξαν χωριστούς δρόμους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε αθόρυβα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έπειτα από 2 χρόνια σχέσης

Ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz οδηγήθηκε στο χωρισμό, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μετρούσε δυο χρόνια σχέσης και φαινόταν πολύ ερωτευμένο.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης

Ο λόγος για τον Μάνο Ιωάννου που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον δούμε να συμμετέχει στην σειρά Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα (δείτε την υπόθεση) ο οποίος χώρισε από την σύντροφό του Ξένη Κωνσταντίνου.

Ο ηθοποιός ήταν δυο χρόνια μικρότερος από την αγαπημένη του. Σε συνέντευξη του μάλιστα είχε πει για εκείνη «Ένα πράγμα που θαυμάζω σε εκείνη είναι πως είναι αυτόνομη ως χαρακτήρας, αγαπάει τη δουλειά της και είναι θαυμάσια μητέρα».

Μάνος Ιωάννου σύντροφος χωρισμός

Σε συνέντευξη του είχε μιλήσει για την επιλογή του να κάνει σχέσεις με γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικία από εκείνον, λέγοντας μεταξύ άλλων «Μην με βλέπεις έτσι, όλοι οι κολλητοί μου είναι πάνω από 50, όπως και οι σχέσεις μου ήταν πάντα με μεγαλύτερες γυναίκες. Μ' άρεσε η επικοινωνία, να μιλάμε από τις 12 το βράδυ, να πηγαίνει 6 και να λέμε πώς πέρασε η ώρα. Πολλά με έχουν ενοχλήσει που γράφονται για σχέσεις μου. Όταν είσαι με μία γυναίκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, είναι η καλύτερη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και έχει γράψει βιβλία-τραγούδια, είναι λογικό να σε πάρουν τα “σκάγια”».

«Η σύντροφός μου, η Ξένη, έχει εντελώς άλλη φιλοσοφία. Τη θαυμάζω για αυτό. Μπαίνει στον οργανισμό μου και μου αναλύει τα πάντα, κάποιες φορές είναι και εκνευριστικό! Είναι κατά βάθος παιδί, είναι μια πολύ καλή μάνα, έχει μια πολύ καλή οικογένεια, με δύο παιδιά που βλέπω και τα θαυμάζω. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου παιδιά», τόνισε αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.