Νίκος Οικονομόπουλος: Η Κατερίνα Δαλάκα διέψευσε πως είναι ζευγάρι - Το δημοσίευμα και η απάντηση της

Μετά το χωρισμό του φαίνεται πως βρήκε συντροφιά στην αγκαλιά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Νίκος Οικονομόπουλος και Κατερίνα Δαλάκα η εφημερίδα espresso αναφέρει πως φαίνεται ότι είναι ζευγάρι και σίγουρα οι φανατικοί της αθλήτριας και πρώην παίκτριας του Survivor θα χειροκροτήσουν μόλις διαβάσουν την είδηση αυτή. Όπως όλα δείχνουν ο τραγουδιστής χώρισε από το μοντέλο Ασημένια Καμτσή και βρήκε αλλού συντροφιά.

Οι κοινές διακοπές Νίκου Οικονομόπουλου - Κατερίνας Δαλάκα

Όπως γράφει η εφημερίδα, το Skiathos Channel μετέφερε ότι ο τραγουδιστής και η αθλήτρια εθεάθησαν να αναχωρούν προς άγνωστη κατεύθυνση με το σκάφος του καλλιτέχνη, ενώ υπήρξαν ανάμεσα τους τρυφερές κινήσεις. Μέσα από την διαχυτικότητα λοιπόν, φέρεται πως γεννήθηκε ένας νέος έρωτας.

«Εκείνη τους συνέδεσε (Ματίνα Ζάρα) λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με το παιχνίδι ανάμεσα τους να αρχίζει τότε. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε την αθλήτρια στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο να περνά τους επόμενους έξι μήνες μέχρι τον τελικό του Survivor», αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso.

Να σημειώσουμε πως πριν από κάποιες εβδομάδας ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε με την παρέα του στην Μύκονο την ίδια περίοδο που έκανε διακοπές στο νησί και η Κατερίνα Δαλάκα με την Ματίνα Ζάρα που ήταν όπως φαίνεται ο συνδετικός κρίκος για να έρθουν κοντά οι δυο τους. Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με 2 ημέρες διαφορά.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, η Κατερίνα Δαλάκα μέσα από το Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση διαψεύδοντας πως είναι ζευγάρι. Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά - δείτε εδώ την απάντηση της.

Νίκος Οικονομόπουλος Μύκονος

Κατερίνα Δαλάκα Μύκονος

Nα θυμίσουμε επίσης πως ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει στη Μύκονο το δικό του ξενοδοχείο πλέον.

Ο τραγουδιστής προχώρησε στην αγορά και στην συνέχεια έκανε ολική ανακαίνιση στο συγκρότημα που αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες οι οποίες διαθέτουν τις δικές τους ιδιωτικές πισίνες και όλες τις ανέσεις. Πρόκειται για το Ftelia Black Villas, που βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από το αεροδρόμιο, 1,7 χλμ. από την παραλία Πάνορμος και 2,8 χλμ. από την παραλία του Αγίου Σώστη.

Αυτή την περίοδο ένα βράδυ σε μια από τις μοναδικές σουίτες κοστίζει από 500 ευρώ μέχρι 700 ευρώ. Λίγα λεφτά θα έλεγε κανείς για το νησί των ανέμων.



Νίκος Οικονομόπουλος ξενοδοχείο Μύκονος


Ftelia Black Villas