Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Κρήτη - Μοντέρνο μέσα και παραδοσιακό έξω με πέτρινο κήπο και φυτά

Εκεί περνάνε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Βάσω Λασκαράκη βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτος. Η σχέση τους είναι παραμυθένια όπως παραμυθένιος ήταν και ο γάμος τους στην Κρήτη (δείτε εικόνες και το νυφικό της). Με τον σεφ να έχει καταγωγή από το νησί, το ζευγάρι περνάει εκεί μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπές. Άλλωστε εκεί δραστηριοποιείται και επαγγελματικά.

Μάλιστα, η ηθοποιός έχει αγαπήσει τη ζωή στη φύση, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τον όμορφη κήπο που έχουν στο σπίτι τους.

Αυτό είναι το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτος έχουν ένα πολύ όμορφο εξοχικό. Το εσωτερικό του είναι πολύ μοντέρνο με όμορφη διακόσμηση αλλά και ένα τζάκι για τους χειμερινούς μήνες που επισκέπτονται το νησί.

Όσον αφορά το εξωτερικό του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Οι τοίχοι είναι πέτρινοι ενώ τον κήπο κοσμούν πολλά δέντρα και λουλούδια. Διαθέτει μπάρμπεκιου για να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και μια κούνια.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες η Βάσω Λασκαράκη στο προφίλ της στο Tik Tok δημοσίευσε ένα βίντεο όπου χαλάρωνε στο σαλόνι της με παρέα το σκύλο τους.

Δείτε και το σπίτι τους στην Κηφισιά

Στιγμιότυπα από το σπίτι τους έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Βάσως Λασκαράκη στο Instagram. Συχνά δημοσιεύει χαλαρές στιγμές στο σπίτι, όπως για παράδειγμα όταν απολαμβάνει τον καφέ της ή μαγειρεύει.

Το σπίτι διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, ζεστούς χώρους και έναν μεγάλο κήπο, τον οποίο χαίρονται τις ζεστές ημέρες μαζί με το σκύλο τους. Το πιο εντυπωσιακό σημείο στο σπίτι είναι το σαλόνι, το οποίο κοσμεί ένα τζάκι θηρίο που τους περνάει σε ύψος.

Αναμφισβήτητα, το ξύλο πρωταγωνιστεί στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, καθώς πέρα από τα ξύλινα πατώματα, στο ίδιο στιλ είναι και η κουζίνα τους.

Όσον αφορά το παιδικό δωμάτιο της Εύας, γίνεται ξεκάθαρο ότι λατρεύει το ροζ χρώμα και έτσι η ηθοποιός έχει φτιάξει ένα δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε ροζ χρώμα υπάρχουν λευκά ράφια, καλάθια με παιχνίδια και μια ξύλινη κουκέτα.

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης