Ντέμη Γεωργίου: Είχε καταλάβει πως πεθαίνει - Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλο της

Τι έγραφε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντέμη Γεωργίου: Είχε καταλάβει πως πεθαίνει - Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλο της

Η Ντέμη Γεωργίου πέθανε σε ηλικία 39 ετών έπειτα από σηπτικό σοκ που υπέστη ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν στο εστιατόριο που είχε με την σύντροφό της. Οι κοντινοί της άνθρωποι και η οικογένεια της είναι σοκαρισμένοι με το ξαφνικό φευγιό της.

Ο Θανάσης Καραχάλιος, στενός φίλος της μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ, συγκλονίζοντας με τα τελευταία λόγια που του είπε η 39χρονη σεφ στο μήνυμα που του έστειλε.

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Ντέμη Γεωργίου σε φίλο της

«Είδα την Ντέμη έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να τη δει. Ένα μήνυμα "Θανάση πεθαίνω" είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Λες "Ντέμη, μου κάνεις πλάκα". Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες, ήταν αισιόδοξη γυναίκα… Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε», αποκάλυψε ο Θανάσης Καραχάλιος στον αέρα της εκπομπής.

Επίσης αποκάλυψε την βιντεοκλήση που έκανε η σύντροφος της με την πρώην σύντροφό της μέσα στο νοσοκομείο λίγο πριν ξεψυχήσει.

«Από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν είδαν ότι δεν είχε τα όργανά της»

«Το ζήσαμε από πολύ κοντά όλο αυτό το πολύ αιφνίδιο γεγονός. Η Ντέμη είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, δεν ένιωθε τα άκρα της, είχε μουδιάσματα, αρκετές ενοχλήσεις, ωστόσο διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα οπότε η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ήταν για γαστρεντερίτιδα. Αν ήταν σωστή ή όχι διάγνωση δεν ξέρω. Είχε πάει σε γιατρό ιδιώτη.

Αισθανόταν αρκετή δυσφορία και δεν πήγαινε στο εστιατόριο που είχε. Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβε ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό γιατί άρχισε να ενημερώνει εμάς, τους πιο οικείους της, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα "φύγει". Αυτά ήταν τα τελευταία της μηνύματα. Εκεί κατάλαβε και η συνέταιρός της και σύντροφός της ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Έκλεισε το μαγαζί νωρίτερα, όταν την βρήκε στο σπίτι την βρήκε ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν ήταν ζωντανή. Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, ήρθε το ΕΚΑΒ την επανάφερε στη ζωή, την πήγαν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε ελικόπτερο κανένα. Τη φέρανε στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί, αλλά πλέον η κοπέλα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν από το Κρατικό Νίκαιας είδαν ότι δεν είχε και τα όργανά της. Είχε οίδημα και υγρό στους πνεύμονες. Δηλαδή είχαν μολυνθεί όλα, ήταν σε μια πολύ τραγική κατάσταση, δε μας έδωσαν καμία ελπίδα. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για πάνω από 30 ώρες, αλλά δεν υπήρχε χρόνος», είπε η φίλη της Ανδριάνα Μανέτα.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της πρώην συντρόφου της Ντέμης - «Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος»