Κωνσταντίνου και Ελένης: Φανερά αδυνατισμένος και με λευκά μαλλιά - Αγνώριστος στο κέντρο της Αθήνας ο Χλέμπουρας

Πως είναι σήμερα ο Γιώργος Βουλτζάτης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Φανερά αδυνατισμένος και με λευκά μαλλιά - Αγνώριστος στο κέντρο της Αθήνας ο Χλέμπουρας

Ο Γιώργος Βουλτζάτης αγαπήθηκε πολύ μέσα από το ρόλο του στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης ως "Χλέμπουρας" ενώ έγινε γνωστός και ξεχώρισε μέσα και από τις συμμετοχές τους στις σειρές "Της Αγάπης Μαχαιριά", "Βότκα Πορτοκάλι" και "Κάτω Παρτάλι".

Ο ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πετράλωνα. Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και η μητέρα του δραστηριοποιούνταν με τα οικιακά. Από μικρός, παρουσίασε κλίση στα θεωρητικά μαθήματα και στα δρώμενα, στο stand-up comedy. Στην ηλικία των 18 ετών, έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις, επιθυμώντας να γίνει φιλόλογος, όμως δεν επαρκούσε η βαθμολογία του, για να εισαχθεί σε κάποιο σχετικό τμήμα. Έτσι, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Τι κάνει σήμερα ο Χλέμπουρας του Κωνσταντίνου και Ελένης

Παράλληλα με τις σειρές στην τηλεόραση, έχει κάνει ένα πέρασμα στο θέατρο, ενώ διακρίθηκε και για τη συμμετοχή του στον κινηματογράφο. Μάλιστα το 2014, συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια του Action24, μαζί με την επίσης ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα.

Μετά ωστόσο την συμμετοχή του στην σειρά Κάτω Παρτάλι (που κόπηκε πρόωρα), έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση και γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Σε μια όμως από αυτές τις σπάνιες στιγμές, ο συνάδελφός του, Στάθης Παπαδόπουλος, τον συνάντησε εντελώς τυχαία στο κέντρο της Αθήνας. Του ζήτησε λοιπόν να πει στην κάμερα τη χαρακτηριστική ατάκα από το Κάτω Παρτάλι, που έλεγε «Με γουστάρει αδυσώπητα»

Δείτε επίσης: Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Έρωτα του ALPHA - Η "εξαφανισμένη" ηθοποιός που επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση

Να σημειώσουμε πως η σειρά Κάτω Παρτάλι, έκανε πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2014,ενώ στις 12 Ιανουαρίου 2015 ξεκίνησε η προβολή του δεύτερου κύκλου. Έπειτα από δύο επιτυχημένους κύκλους, η σειρά, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ανανεωθεί και για τρίτη χρονιά, με δέκα ακόμα επεισόδια, τα οποία είχε έτοιμα ο σεναριογράφος, αναβλήθηκε επ' αόριστον, λόγω της μη καταβολής οφειλών από τον τηλεοπτικό σταθμό στους ηθοποιούς.

Το 2017, το Mega ζήτησε από τον Λευτέρη Παπαπέτρου να γράψει δύο μεγάλης διάρκειας επεισόδια, με σκοπό να προβληθούν σε τηλεταινία για να ολοκληρωθεί η σειρά.