Κατερίνα Καινούργιου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή

Δεν κρύβεται πλέον!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της που συζητήθηκε ξανά πρόσφατα εξαιτίας της Δανάης Μπάρκα, προχώρησε στην προσωπική της ζωή και όπως όλα δείχνουν είναι ξανά ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Τα ταξίδια της στην Πάρο αλλά και τα σχόλια που έγιναν στις εκπομπές πυροδότησαν τις φήμες περί νέας σχέσης, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Η παρουσιάστρια βρήκε στα μάτια φίλου της που γνωριζόντουσαν χρόνια τον έρωτα και παρόλο που στην αρχή έκρυβαν την σχέση, πλέον - παρόλο που δεν το φωνάζουν - δεν κρύβονται από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά ούτε και από τα social media.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή ο οποίος έχει μαγαζί στην Πάρο, ενώ δραστηριοποιείται και στο Κολωνάκι όπου μένει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η επιβεβαίωση μάλιστα πως είναι μαζί έγινε και μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool όπου φαίνεται το ζευγάρι στο ταξίδι του (δείτε το εδώ) «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη. Εγώ θα σας το επιβεβαιώσω. Ο σύντροφός της - και δεν το λέω τυχαία - το δίνω... Είναι μαζί! Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και αυτό που ξέρω είναι μαζί. Μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά και επειδή κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, δεν κρύβονται τα παιδιά, κάνουν και ταξίδια», ειπώθηκε.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Με τη σχέση αυτή λοιπόν να έχει γίνει γνωστή και πλέον να την συζητάνε όλοι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η παρουσιάστρια του ALPHA που συνεχίζει και του χρόνου με την εκπομπή Super Κατερίνα, πόζαρε στην αγκαλιά του πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Κατερίνα Καινούργιου Πάνος Κουτσουμπής