Ανατριχιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν από την Κω 33 χρόνια μετά - Τι συνέβη

Δεν έχει τέλος το "θρίλερ" για την μητέρα του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν από την Κω 33 χρόνια μετά - Τι συνέβη

Έχουν περάσει 33 χρόνια από τότε που η Κέρι Ντίνταμ έχασε τον γιο της στην Κω, με την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν, όπως ονομαζόταν, να μην έχει κλείσει μέχρι και σήμερα. Όλα, συγκεκριμένα, συνέβησαν στις 24 Ιουλίου του 1991, όπου εκείνος έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Κω, στο σπίτι των παππούδων του, οι οποίοι έμεναν μόνιμα στο χωριό Ηρακλής. Εκείνη την ημέρα τον πρόσεχαν οι παππούδες του, καθώς η μητέρα του εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Έκτοτε έχουν δημιουργηθεί πολλά σκίτσα που δείχνουν πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο μικρός, στην προσπάθεια της μητέρας του να τον εντοπίσει με τη βοήθεια των Αρχών, ενώ έχουν γίνει πάνω από 300 αναφορές θέασης του εξαφανισμένου παιδιού, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί ποτέ κανένα του ίχνος στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα το 2017 η βρετανική αστυνομία να θεωρεί πλέον δεδομένο πως ο Μπεν είναι νεκρός και θαμμένος στο νησί του Αιγαίου, με διάφορους ερευνητές να υποστηρίζουν πως επίσης πως σκοτώθηκε την ημέρα που εξαφανίστηκε και θάφτηκε εκεί.

Δείτε επίσης: Μάικλ Μόσλεϊ: Τραγική κατάληξη για τον παρουσιαστή του BBC - Βρέθηκε νεκρός κοντά σε παραλία στη Σύμη

Σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν από την Κω

Και ενώ όλα έδειχναν πως είχαν τελειώσει, ένας άνδρας από τη Δανία δηλώνει πως είναι ο μικρός Μπεν και ισχυρίζεται ότι οι παππούδες του τού εκμυστηρεύτηκαν πως τον πήραν από την Κω και πως οι γονείς του δεν το αρνήθηκαν. Δήλωσε, μάλιστα, πως θυμάται να πηγαίνει σε μια αγορά πριν από 25 χρόνια περίπου και κάποιος να τον φωνάζει Μπεν, πριν τον βάλουν σε ένα τροχόσπιτο.

«Αυτός ο άνδρας αναζητά την πραγματική του οικογένεια και έχει δώσει στην αστυνομία της Δανίας δείγμα του DNA του. Μέσα σε 33 χρόνια, είχαμε εκατοντάδες αναφορές από άτομα που υποτίθεται ότι τον είχαν δει (τον Μπεν), τις περισσότερες εκ των οποίων ερευνήσαμε μόνοι μας τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε η μητέρα του Μπεν στον βρετανικό Τύπο, η οποία περιμένει με αγωνία να βγουν τα αποτελέσματα.

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν - Τι συνέβη 17 χρόνια μετά