Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα "καυτά" φιλιά στο σώμα του Χρήστου Μάστορα και οι αγκαλιές μπροστά σε παραλία της Σίφνου (Βίντεο)

Η νέα ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές εδώ και μέρες και αυτό το διάστημα βρίσκονται στη Σίφνο. Μπορεί εκείνος να είναι πιο "μαζεμένος" όσον αφορά στις αναρτήσεις που κάνει στα social media του γενικότερα, με αποτέλεσμα να μην προβάλλει τόσο πολύ την προσωπική του ζωή, ωστόσο εκείνη κάνει καθημερινά story από εκεί και έχει, μάλιστα, δημοσιεύσει ήδη πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Την Τρίτη 23 Ιουλίου δημοσίευσε, μαζί με άλλα στιγμιότυπα, ένα βίντεο από την παραλία, με τους δυο τους να στέκονται μπροστά στα βράχια και να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές. Εκείνος την φιλούσε στο στόμα και το μοντέλο τον φιλούσε στα χέρια και στην πλάτη του, με τα χαμόγελά τους να μαρτυρούν πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι, ενώ σε ένα άλλο βίντεο έκαναν μόνοι τους ηλιοθεραπεία και απολάμβαναν την ηρεμία γύρω τους.

Το νέο "καυτό" στιγμιότυπο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα στη Σίφνο

Έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να μην κρύβονται πια, χωρίς παράλληλα να δίνουν στόχο για σχόλια είτε στα τηλεοπτικά πάνελ είτε ακόμη και από τους ακόλουθούς τους στις διάφορες πλατφόρμες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας – Κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ


Σε άλλο ένα βίντεο που ανέβασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και γεμίζουν τις μπαταρίες τους στην πλώρη ενός σκάφους που χρησιμοποιούν για τις διακοπές τους. Το μοντέλο, μάλιστα, σκύβει προς το μέρος του και του δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κάμερα.

Δείτε επίσης: Το αυτοάνοσο που ταλαιπωρεί την σύντροφο του Χρήστου Μάστορα - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μαζί με κάποια ακόμη τρυφερά τετ α τετ τους που συγκέντρωσε το youweekly.gr.