Δανάη Παππά: Τα ενσταντανέ στην Κίμωλο - Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της

Με μπικίνι από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Παππά
Instagram / Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Σασμού, παρόλο που ετοιμάζεται για τον νέο πρωταγωνιστικό της ρόλο σε ολοκαίνουριο σίριαλ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ σε ποιο), ξέκλεψε λίγο χρόνο και πραγματοποίησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το youweekly.gr συγκέντρωσε τις πιο όμορφες στιγμές της από αυτές και της παρουσίασε με ένα post στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία η ηθοποιός συστήσει τον αγαπημένο της σκύλο, ενώ στη δεύτερη ποζάρει αγκαλιά με τον επιχειρηματία και μέλλοντα σύζυγό της, Λάμπρο Λάζαρη. Στα υπόλοιπα στιγμιότυπα η Δανάη μας αποκαλύπτει ένα ακόμη μέρος το οποίο λάτρεψε και φάνηκε πως πέρασε ευχάριστα τις μέρες της και χαλάρωσε, την Κίμωλο.

Δείτε επίσης: «Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου» - Party έκπληξη με δύο τούρτες και καπνογόνα ετοίμασε ο Λάζαρης για την Δανάη Παππά

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Δανάης Παππά


Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό, η ίδια και ο σύντροφός της έκαναν ένα ακόμη μικρό ταξίδι στην Εύβοια, έναν αγαπημένο προορισμό για πολλούς διάσημους και όχι μόνο, αφού η φυσική ομορφιά του τόπου προκαλεί γαλήνη και ηρεμία σε όποιον την επισκέπτεται.

Ο λόγος που το ζευγάρι, όμως, έκαναν αυτό το roadtrip δεν ήταν για να κάνουν διακοπές και να ξεκουραστούν, αλλά για να εκπληρώσουν το τάμα τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο πια. Περπάτησαν, λοιπόν, από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, σε ένα δύσβατο μονοπάτι μέσα στο βουνό, τράβηξαν και κάποιες φωτογραφίες από τη διαδρομή και η ηθοποιός τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας για ποιον έκαναν το τάμα.

Δείτε επίσης: Πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα η Δανάη Παππά - Η τρυφερή αποκάλυψη

«ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..

Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Δανάη Παππά - «Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου...»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)